11 топ тайни за красота от любимите ни супермодели

Миранда Кер, Алесандра Амброзио и Лили Олдридж споделят своите малки тайни за красиво тяло, здрав дух и неустоимо излъчване.

Супермоделите отдавна не са просто момичетата, които разхождат перфектните си тела по подиума. Те се превърнаха в олицетворение на красотата и естетичното отношение към живота.

Използваме неделния ден, за да подготвим тялото и ума си за новата седмица, при това с помощта на три невероятни дами, които излъчват красота и свежест с всяка своя стъпка! 

МИРАНДА КЕР

 Преди да се потопите в ежедневната си рутина, ексфолирайте тялото си със суха четка за целта, за да подобрите циркулацията на кръвта и да премахнете всички мъртви кожни клетки.

24

Масажирайте лицето си за поне 5 минути всеки ден, за да го тонизирате и да му придадете свежия вид, който заслужава. Използвайте хидратращи продукти, за да се абсорбират дълбоко и ефективно в кожата ви. 

Маските са наистина чудесен вариант да почистите и освежите кожата си - потърсете нощни такива, които вършат работа за вашия тип кожа. По-добри са, от който и да било друг крем! 

ЛИЛИ ОЛДРИДЖ

 Ако имате подпухнали очи, особено ако сте майка и не спите достатъчно, чудесен трик: смесете гръцки йогурт с малко мед. Поставете го под очите си и изживейте собствения си момент.

24

 Пийте свежи сокове или кокосова вода, за да бъдете хидратирани и да сте уверени, че правите нещо добро за себе си.

Поддържайте естествения вид на косата си - мийте я толкова често, колкото трябва, но избягвайте сешоара и я оставяйте да изсъхне на въздух.

 Никога, никога не забравяйте слънцезащитните продукти, дори ако не сте на плаж.

АЛЕСАНДРА АМБРОЗИО

04

 Перфектната грим визия се изразява в простотата. Малко руж, светлорозов нюанс червило и страхотен тен!

Малко са по-хубавите неща от слънчева сутрин, прекарана в практикуване на йога или медитация - важни, за да бъдем свързани със себе си и света.

Играйте волейбол и плувайте - когато сте на плажа или във водата, всичко е по-лесно и по-приятно. 

Няма как да сбъркате с добър коректор и извити мигли!

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA