Козметичният трик на Емилия Кларк, за който ще й благодарите

Звездата от "Игра на тронове" споделя, че тайната на перфектния външен вид се крие в спиралата и молива за вежди.

В началото на годината Емилия Кларк стана световен посланик на Clinique и още тогава, като лице на бранд, свързан с перфектната грижа за кожата, тя разкри това, което я кара да сияе и изглежда неустоимо. Днес звездата от "Игра на тронове" сподели и продуктите, които я карат да вярва в бъдещето на козметичната индустрия.

33-годишната актриса направи live видео в Instagram, в което сподели четирите си любими артикула на бранда, а страхотната новина е, че всички те се предлагат на цена до 20 долара! Става дума за 72-часовия автоматичен хидрататор, спиралата на компанията, овлажняващия балсам за устни и молива за вежди. 

https://www.instagram.com/p/CB0c57cpfDB/

"Да имаме всички тези неща и да се чувстваме модерни е наистина вълнуващо". Британската актриса споделя още, че ако има продукт, от който едва ли някога би могла да се откаже, това е именно спиралата, която "само с едно прекарване на пръста през миглите, може да скрие липсата на 8 часа сън, добавяйки обем и дължина."

Емилия разкрива, че най-добрият съвет, който е получавала от майка си по отношение на своя външен вид, е това, че трябва да оценя естествените си вежди. "Моливите за вежди са лесни за използване, оцветяват и запълват празните пространства." 

54

Въпреки всички продукти, които работата ѝ налага да използва, Кларк не крие, че тайната на красивата кожа е щастието. "Може и да звучи сладникаво, но когато си щастлив, тя изглежда по-бляскава. Ако съм вкъщи и не съм носила грим два дни, при следващото ми излизане навън само с хидратиращ крем, кожата ми ще диша и ще изглежда освежена и красива".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA