Хранителният режим и интервалните тренировки на Синди Крауфорд

Ако спазването на тези пет правила ни гарантира, че ще изглеждаме по същия начин на 54 години, започваме да ги спазваме още днес.

"Не искам да съм красива през цялото време", споделя Синди Крауфорд. "Очакването винаги да си перфектен е наистина изморително". Въпреки това супермоделът, превърнал се в икона на 90-те има определени правила, които спазва всеки ден, за да изглежда така, сякаш не е изминал нито един ден от 25 години насам. Споделяме ги с вас!

РАЗХОДКИ, КАРДИО, КЛЯКАНИЯ „Наистина ми харесва идеята за йога и джогинг. В момента три пъти седмично имам треньор у дома, който ме кара да правя лицеви опори, клекове, коремни преси и да вдигам тежести. Обичам да засилвам интензивността с кардио, HIIT тренировка, а също така се опитвам да ходя пеша по хълмовете и да карам колело в почивните дни." 

https://www.instagram.com/p/B7_T7yVFyCs/

КОСАТА Е ВАЖНА „ За съжаление косата ми не е толкова гъста, колкото беше. Топлинната обработка и боядисването през годините са казали своето. Открих, че ако спя с висока и свободна опашка, косата ми става мека и сутрин се събуждам с плажни вълни."

МЕДИТАЦИЯ И САУНА „Наскоро цялото семейство започна курсове по медитация. Не го правим редовно, но ми беше интересно да науча ползите от нея върху състоянието на ума ми. Любимият ми ритуал за релакс е моята инфрачервена сауна: 30 минути с хубава книга и съм съвсем нова жена."

67

СЛЪНЦЕЗАЩИТА ПО ВСЯКО ВРЕМЕ  "Защитата от слънцето е задължителна. Тъй като имам кожа, която е доста устойчива на слънце и не изгаря лесно, хващам първия лосион с SPF, който виждам, но не го пренебрегвайте. На плажа шапката и седенето под чадъра са винаги добра идея."  

ЗДРАВОСЛОВНО НАЧАЛО НА ДЕНЯ „Винаги започвам деня си с нещо, пълно с витамини. Направете смути от спанак, бадемово мляко, половин банан, протеинов прах, сурово какао и прясна мента."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA