Доли Партън спи с грим, не спазва диети и изглежда страхотно

Иконата на кънтри музиката признава, че има две слабости - храната и мъжете.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 20 септември 2020

Всяко нещо, което излезе от устата на Доли Партън, веднага намира място из страниците на съвременната история на шоубизнеса. Кънтри иконата е на 74, но въпреки това, продължава да изглежда невероятно и признава, че в повечето случаи това се дължи на доброто осветление и ботоксът, инжектиран в лицето ѝ.

Провокирани от вечния сарказъм на Партън, решихме да открием нейните най-големи тайни за красота. Оказва се, че тя почти няма такива. 

ЗА СТИЛА И КОМФОРТА: "Няма значение колко ще похарча, но мразя, когато искат да ме облекат като за Оскарите. Няма да ми направят косата, която върви с тази рокля. Нито ще обуя обувките, които се съчетават добре с нея. Трябва да се чувствам удобно, затова никога не мога да съм модерна."

https://www.instagram.com/p/B7WXfCalTsZ/

ЗА КОЖАТА: "Почиствам лицето си сутрин. Никога не знаеш кога ще се озовеш в хотел и през нощта ще има пожар. Затова спя с грим и почиствам лицето си сутрин. Не е необходимо да купувате скъпа козметика, почти всичко ще ви свърши работа, ако знаете как да го използвате."

ЗА БОТОКСА: "Благодарение на ботокса и филърите лицето ми изглежда такова. Гледам на себе си като куче на изложба. Трябва да бъде подстригано, поддържано и в добра форма. Ако видя нещо, което се влачи или е увиснало, ще се прибера и ще го закрепя. Хората казват, че винаги изглеждам щастлива. Това е заради доброто осветление, добрият грим и добрите лекари."

https://www.instagram.com/p/BwZ2JptAqKu/

ЗА ТЯЛОТО: "Чувствам се удобно в собствената си кожа, без значение колко е опъната. Опитвала съм всякакви диети - от какви ли не книги. Веднъж дори се опитах да изям една. Вкусът ѝ беше по-добър от този на повечето диети. Моите слабости винаги са били храната и мъжете."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA