Тайните за красота на Хилари Дъф, Марая Кери и още 7 любими звезди

Понякога звездите разполагат с цяла армия от стилисти и гримьори, но доста често разчитат само на себе си.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 01 ноември 2020

Няма нужда от излишен увод. Това са звездните тайни за красота, които трябва да знаете, за да изглеждате също толкова звездно!

Който каже, че за своите 54 години, Хали Бери не изглежда страхотно, откровено ще го е направил от завист. Холивудската звезда поддържа разкошната си кожа с утайка от кафе, която редовно използва като ексфолиант, за да предотврати появата на целулит. Освен това, тя увеличава притока на кръв и подобрява циркулацията, което изглажда кожата и я кара да изглежда по-сияйна и страхотна. Възрастта просто няма възможност да каже своето!

Ако и вие сте на мнение, че Хилари Дъф почти не се е променила от годините си като Лизи Макгуайър, значи със сигурност поне веднъж сте търсили тайната на нейното свежо и младежко излъчване. Сред малките ѝ тайни за красота е използването на освежаващ спрей за лице преди нанасянето на какъвто и да било грим. Според нея така кожата изглежда хидратирана, пълна с антиоксиданти и служи за страхотна основа на перфектната грим визия.

Рейчъл Билсън пък е споделяла, че обича да премахва грима си с вазелин и за нея това е най-бързият и лесен начин да го свали от лицето си след дълъг ден, прекаран в изпълнение на различни професионални ангажименти. Прави го, защото вазелинът е нежен към кожата, хидратира я и ако се спрете на такъв, който няма аромат, шансовете за раздразнения са двойно по-малки.

Миранда Кер е известна със своите красиви сини очи, но не много хора изобщо знаят нейния начин да ги подчертае естествено. Супермоделът споделя, че използва прозрачен балсам за устни, който естествено привлича вниманието към погледа. Ако го направите, шансът хората да се фокусират върху грима ви е доста по-голям, отколкото в случай че разчитате на ярко червило. Доста логично, в случай че питате нас.

Шакира знае отлично колко е важно кожата винаги да бъде защитена от слънцето. Вместо да използва слънцезащитен крем за възрастни, тя използва бебешки такъв с висок SPF и максимално покритие, за да избегне вредните слънчеви лъчи. Придържате към експертните продукти за "възрастни"? Добре, но нека факторът бъде поне 30. Да, дори когато сте вкъщи. И, да, дори когато е зима.

Тайната на дългата и красива кафява коса на Катрин-Зита Джоунс? Изненадващо, но това е бирата. Тя помага при косопад и силно увредена коса, защото е богата на витамин В и аминокиселини, които регулират производството на масло от скалпа и дават гаранция, че косата ви винаги ще изглежда бляскава и в никакъв случай мазна.

Плътните устни на Марая Кери са друг звезден бюти аспект, който смятаме да споделим с вас. Кралицата на коледа разчита на екстракт от мента, който прибавя към любимия си блясък за устни. Защо ли? Защото ментата увеличава циркулацията и позволява по-лесен приток на кръв към устните ви, което от своя страна им придава естествен обем.

Не бихте го предположили, ако я погледнем отблизо, но Ема Стоун разкрива, че има супер чувствителна кожа, което е проблем при избирането на козметични продукти, непредизвикващи раздразнение. Нейната алтернатива на хидратиращите кремове е маслото от гроздови семки. То е естествен заместител и сигурен хидратант за всеки тип кожа.

Джесика Алба никога не излиза от вкъщи, без да е обърнала специално внимание на миглите си. Нейният професионален трик е загряване на уреда, с който ги извива непосредствено преди употребата му. Това гарантира още по-отворен и обемен поглед, без изобщо да се налага да прибягвате до изкуствени заместители. Звучи доста добре, нали?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA