Топ 6 beauty тайни от личния арсенал на Хейли Бийбър

Жената до Джъстин Бийбър знае как да изглежда естествено и зашеметяващо. И естествено. И наистина зашеметяващо.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 16 февруари 2021

Очакваме съвсем скоро Хейли Бийбър да завладее козметичния пазар със собствен бранд, но докато чакаме това да се случи, защо да не погледнем отблизо нейните beauty тайни? Разбира се, те не дават 100-процентова гаранция, че ще сме готови да се качим на подиума и очароваме всички, но пък не пречи да пробваме. А и нали красотата започва от увереността, че наистина изглеждаме страхотно?

Споделяме ви шестте тайни за красота на мис Бийбър...

Носете грим, ако има нужда. В случай че ще прекарате по-голямата част от деня си вкъщи без останалите да са лице в лице с вашата особа, не носете грим. Ако все пак го предпочетете, търсете такъв с хидратиращ компонент и SPF, за да "може да бъде наистина полезен за кожата ви".

Кремът за лице с ретинол е задължителен. "Събуждам се, почиствам лицето си, след това слагам овлажняващ серум с ретинол" - първата стъпка от красивата рутина на супермодела. 

Ниацинамидът е сред важните съставки. "Обичам неща, в които има пептиди и ниацинамид", споделя съпругата на Джъстин Бийбър, която разкрива, че серумът на Paula's Choice е нейният go-to избор.

Никога не пропускайте слънцезащитните продукти. Отдавна сме стигнали до този извод, така че без значение дали навън има слънце или не, погрижете се за кожата си с продукт, който има слънцезащитен фактор поне 30. Важно е да го направите, ако искате да изглеждате страхотно.

Почистващите продукти трябва да са нежни към кожата. "На този етап буквално съм опитала всичко. Почистващото масло на Bare Minerals е страхотен продукт, защото прави точно това, което обещава." Истинската цел на всички козметични решения.

Не пропускайте олиото за лице. Точно то осигурява допълнителна хидратация за кожата ви по време на съня. "Веднага след овлажняващия крем, нанесете олио за лице", казва Хейли, уверявайки, че резултатът е видим от километри.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA