Най-глупавото нещо, което Дрю Баримор е чувала

Когато животът ти преминава под светлината на прожекторите, започваш да виждаш света по съвсем различен начин.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 21 април 2021

"Опитах всичко и беше забавно", споделя Дрю Баримор за опита си под светлината на прожекторите, който започва още през 80-те.

"Ако не се бях забавлявала толкова, вероятно сега нямаше да съм щастлива да остана вкъщи през цялото време", разказва пред InStyle звездата от "50 първи срещи", подчертавайки, че макар вече да е пробвала всевъзможни варианти по отношение на красотата, все пак иска да обръща повече внимание на косата си.

"Усещам, че съм върнала старата текстура на косата си. Онази, преди да имам деца и да използвам уреди с топлина. Чувствам се добре, когато знам, че косата ми изглежда добре." Любимият ѝ момент? "Онзи, когато бях наистина блондинка."

Подобно на много други знаменитости, основният фокус на Дрю в момента е именно върху опазването на околната среда. "Иска ми се да бях наясно с това преди 20 години. Сега е задължително, няма никакви оправдания по темата."

И тъй като по-голямата част от живота ѝ минава именно във фокуса на обектива, Баримор разкрива, че не се притеснява да излиза без грим. "Това е най-глупавото нещо, което съм чувала, не можем да живеем така. Мисля, че е важно да кажем на децата, че не е нужно да бъдат само едно определено нещо до края на живота си."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA