Ежедневното хранително меню на Нина Добрев

Звездата от "Дневниците на вампира" обмисля да стане веган, но продължава да обича малките изкушения.

Нина Добрев подхожда отговорно към всичко, което прави и храненето не е изключение.

"Преди хапвах много риба, но след като разбрах за случващото се в океана, това повлия на мисленето ми. Има много хора на Земята, а яденето на риба не е устойчиво. Самата риболовна индустрия не е", споделя тя. "Спрях да ям риба изобщо. Мисля да стана веган."

Въпреки че Нина все още не се е ангажирала с изцяло растителна диета, тя спазва стриктен хранителен план, който включва смутита и зелени зеленчуци. "Обичам руколата. Не знам защо, много е лека и свежа", разкрива още звездата от "Дневниците на вампира", чиито следобедни фаворити са бадеми, гранола и малки закуски. "Ако съм гладна или мисля за храна, просто не мога да работя."

Закуската на Добрев е протеиново смути с бадемово мляко, банан, авокадо, спанак и колаген на прах. Когато иска нещо "повече", стартът на деня е яйца с безглутенов хляб, задушен спанак, печен колбас и още рукола.

Преди всичко обаче Нина признава, че не може да започне без поне една чаша горещо кафе. "Имам нужда от малко, истинско и силно кафе. Понякога дори две кафета. Допивам ги и пак не е достатъчно. Често дори пия еспресо и обикновено кафе."

И понеже тя винаги е здраво стъпила на земята, в менюто ѝ не липсват малки изкушения като шоколад, желирани бонбони или чаша вино от нейния собствен бранд

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA