И Хари Стайлс пуска свой собствен beauty бранд

Марката ще се казва Pleasing и обещава да... задоволи капризите и на най-претенциозните последователи на красотата.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 16 ноември 2021

Нов ден, нов звезден beauty бранд на небосклона. Този обаче е особено дългоочакван, тъй като е продукт на креативните виждания на Хари Стайлс.

След месеци спекулации, бившият вокалист на One Direction най-накрая обяви лансирането на Pleasing - своя собствена марка лакове за нокти и skincare продукти.

Първият drop от нея се казва Perfect Pearl и включва лак за нокти в три нюанса (черно, розово и перлено бяло), прозрачен лак с "фина ирисценция и матово покритие"), illuminating серум за повишаване на блясъка с антиоксиданти, аминокиселини, витамин В5 и капсулирани перли и The Pleasing Pen, което обединява серум за очи и масло за устни.

Цените започват от 20 и приключват до 65 долара за пълния комплект лакове.

"Не мисля, че да си красив или да се чувстваш красив означава да изглеждаш добре. Когато хората са щастливи и сияещи, те излъчват това усещане. Мисля, че моите продукти помагат в постигането на тази цел", сподели Стайлс в ново интервю за Dazed, именно с което направи широката аудитория част от мащабните планове.

Според уебсайта на Pleasing, продуктите следват веган принципите и тези на чистата красота, съответно са направени без парабени и без тестове върху животни.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA