5 нови парфюма, в които сме влюбени

Започнете годината с аромат, подчертаващ всички ваши страни. Включително тези, които не подозирате.

Велина Василева
Велина Василева 06 януари 2022

Най-новите аромати издигат в култ лукса и женствеността. Нека поговорим за тях.

СМЕСВАЙТЕ СМЕЛО!

Култовата ябълка на DKNY вече е в нов вариант Be 100% Delicious. Новост са нотките касис, портокалов цвят и сандалово дърво, но и това, че ароматът може лесно да се персонализира чрез наслояване върху оригиналния Be Delicious.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СТИЛНИ ЗВЕЗДНИ ПРИЧЕСКИ ЗА ПАРТИ ВЕЧЕРИ

75

ЛУКС Х 8

Estee Lauder представя Luxury Fragrance Collection – нова колекция от осем изключителни аромата. Всеки от тях е вдъхновен от красотата и енергията на природата, а технологията Scent Capture Fragrance Extender позволява на всяко от уханията да издържи до 12 часа след едно впръскване.

57

С АРОМАТ НА ПАЛО САНТО

Популярното напоследък свято дърво, което използваме за духовно пречистване и медитация, е вдъхновението на Tom Ford за новия аромат Ébène Fumé, част от колекцията Private Blend. Есенцията пало санто е комбинирана с нотки на африканско абаносово дърво и пищни цветя за наистина взривяващо сетивата усещане.

ПОВЕЧЕ ОТ РАЗКОШЕН

Влюбихме се още в първото издание, но новият Super Gorgeous! на Michael Kors е истински разкош. Много по-плътен и интензивен от оригинала, този аромат ще ви зашемети.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВЪЗМОЖНО Е ДА ЕКСФОЛИРАТЕ ПО СЪВСЕМ ГРЕШЕН НАЧИН

СТРАСТ В ЧЕРВЕНО

Mercedes-Benz Woman In Red въплъщава найчистата есенция на женствеността със своите флорални, дървесни и ориенталски нотки. А флаконът е истинско червено бижу!

Фотография: PR

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA