Любимите ни Dior продукти вече са на клик разстояние

Съвършената грим визия и изкусителните аромати могат да се появят директно пред вратата ни.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 24 януари 2022

Любимите продукти на Dior вече са само на клик разстояние от своите почитатели. Буквално.

Pretty Shop е първата верига магазини за селективна парфюмерия и висококачествена козметика в България. С откриването на търговския обект през 1994-та, екипът зад този "красив" проект създаде изцяло нов модел на пазаруване, по подобие на световните бутици в емблематични европейски столици.

57

ОЩЕ ОТ GRAZIA: О, ГРИМ ТЕНДЕНЦИИ, ВЕЧЕ НИ КАРАТЕ ДА ОБИЧАМЕ 2022 Г.

Пионер на българския пазар в предлагането на световноизвестни козметични марки, сред които Givenchy, Bvlgari, Versace, Moschino, Narciso Rodriguez, Issey Miyake, Atkinsons и много други, вече повече от 25 години това е мястото, което ни потапя в света на красотата. Към него се присъединява и Dior!

57

Най-хубавото е, че светът на лускозната козметика се пренася и онлайн, за да предостави възможност за лесно и удобно пазаруване от всяка точка и да отговори на потребностите на съвременните клиенти.

Онлайн магазинът www.prettyshop.bg е на разположение с богат асортимент от селективна козметика и нишови аромати на любимите марки. С други думи, съвсем ново шопинг преживяване, което си струва да бъде... преживяно.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA