О, грим тенденции, вече ни карате да обичаме 2022 г.

Изглежда, че тази година beauty ситуацията ще се движи почти изцяло по границата между less is more и over the top.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 15 януари 2022

Ще ви се стори странно сравнение, но ситуацията с грима не е ли като тази със секса? Може да сте прекарали два часа пред огледалото, а впоследствие да осъзнаете, че разликата между бруталното удовлетворение и настоятелното опитване е около час и половина. Естествено, че двете променливи в изречението зависят от много фактори, но грим тенденциите на 2022 г. предлагат страхотен резултат за отрицателно време. Сещате се, за онази Zoom среща, която изисква камери. Или пък за онова парти, което се отлага три пъти, но най-накрая ще се състои. Enjoy!

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СТИЛНИ ЗВЕЗДНИ ИДЕИ ЗА ПАРТИ ПРИЧЕСКИ

ПОТОПЕТЕ УСТНИТЕ В БЛЯСЪК

Огромна част от козметичните тенденции тази година са насочени към устните и постигането на съвършенство върху тях. Пробвайте да започнете с гооооляяяма щипка блясък.

РАЗДВИЖЕТЕ ОЧНАТА ЛИНИЯ

Имаме предвид да започнете с ярък нюанс, а защо не и да я преместите две идеи по-нагоре от обичайното. Малко хора ще се сетят да го направят, време е за нещо различно.

ЧЕРВИЛОТО: AS ЯРКО AS POSSIBLE

Колкото и семпла да е останалата част от визията ви, устни в ярък нюанс на червеното обещават грандиозен финал. Пробвайте червило с хидратираща и устойчива формула.

ОПИТАЙТЕ МРАЧЕН ПОГЛЕД

Може да изглежда като перфектната визия за поредната Zoom среща, която спокойно може да бъде мейл, но ние я препоръчваме за следващото горещо парти. Няма да се лъжем, черното си е черно. И е страшно секси.

ПО-МАЛКОТО НАИСТИНА Е ПОВЕЧЕ

Продължавайки тенденцията от миналата година за неизменно преследване на философията "less is more", това е предложение за дните, които ще прекарате вкъщи, но все пак искате да разнообразите. Малко руж, малко гланц и минимално количество фон дьо тен.

РАЗРОШЕТЕ ВЕЖДИТЕ, МОЛЯ

В последните няколко месеца виждаме все по-често този тренд да намира място в Instagram и TikTok, така че престанете да скубете веждите си безкрайно старателно. Пробвайте да ги разрошите нагоре и дори настрани.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: SOS BEAUTY СЪВЕТИ ЗА КОСАТА И КОЖАТА ПРЕЗ ЗИМАТА

КОЛКОТО ПО-ЗЕЛЕНО, ТОЛКОВА ПО-КРАСИВО

Зеленият грим не стои добре на всяко лице, но ако кожата ви е малко по-матова и скулите ви са ясно изразени, непременно пробвайте да ги подчертаете с нюанс, който е по-скоро към тревисто в ранната есен.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA