Мисията абсолютно възможна: Много свежи с малко грим

През студените месеци е трудно да изглеждаме fresh през целия ден. Или пък не е?

Велина Василева
Велина Василева 23 ноември 2021

Фотография: Pexels

Истината е, че с малко грим всичко е възможно.

ОТПОЧИНАЛА КОЖА

Всички знаем за 8-часовото правило за съня, но колко от нас реално го спазват? А и да го спазват, виждат ли резултата върху кожата си? За да изглежда лицето ви свежо, заложете на озаряващ фон дьо тен. Estée Lauder Double Wear Sheer Long-Wear Makeup SPF 20 е точно такъв! Леката му и лесна за разнасяне формула има идеалното покритие – хем кожата изглежда естествено, хем несъвършенствата са прикрити. Освен това фон дьо тенът защитава от слънцето, замърсяването и синята светлина.

57

ДОБАВЕТЕ СИЯНИЕ!

Кожата ви трябва не само да привлича, но и да отразява светлината – така ще си осигурите сияен тен. Плюс това ще изглеждате страхотно на снимки. За да постигнете въпросния сияещ ефект, използвайте палитрата за лице Extra Dimension Skinfinish от колекцията на ROSALÍA за M.A.C. Формулата й е идеална за създаване на сияеща и красива кожа, която остава в този вид до 10 часа!

57

КАТО СЛЕД ДЕН НА ПИСТАТА

Руж, нанесен върху най-високите точки на бузите, е ключът към визия ала „прекарах прекрасен ден в планината". Препоръчваме ви хидратиращия руж от колекцията Shade and Illuminate на Tom Ford. Интересното при него е, че комбинира два финиша (блясък и мат) в един продукт. Така се постига естествената свежест, за която ви говорим.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПАРФЮМИ ЗА ВСЕКИ ДЕН & ВСЯКА НОЩ

57

УСТНИТЕ!

Ако върху тях няма и капка цвят, уморената визия ви е в кърпа вързана. На другата крайност пък са неподходящите за вашето лице нюанси червило, които също могат да допринесат за изморения ви вид. Препоръчваме ви да разгледате новите червила Lip Power на Giorgio Armani, които са с наситен цвят и в същото време са изключително дълготрайни.

57

ОТВОРЕТЕ ОЧИТЕ

Спиралата за мигли определено е продуктът, който прикрива уморения поглед от раз. Заложете на формула, която има „лифтинг" ефект за миглите, подчертава ги и ги прави по-обемни. Веднага ви предлагаме да пробвате новата Supra Lift & Curl Mascara на Clarins, която освен това има и уникална извита четка за още по-впечатляващи мигли.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA