Каква козметика да изберем за цялото семейство?

21 февруари 2022

Когато стане дума за козметика за цялото семейство, е много важно да обърнете внимание на всекиго. Различните хора имат нужда от различна грижа за коса, за лице и за тяло. Най-добрият избор е медицинската козметика, която е подходяща за всеки тип кожа. Такива са продуктите на Bioderma, като можете да избирате за коса, за ръце или за тяло. Специалисти от онлайн аптека Нове Фарм съветват да заложите на цяла серия артикули Биодерма за по-голямо ефект на действие. Различната гама е съставена от продукти, подходящи за бебета, деца или възрастни, както и комплекти за душ. Според възрастта на членовете на семейството можете да изберете слънцезащитен крем, мицеларна вода, измиващ гел или олио за бебе.

57

КАКВО Е МЕДИЦИНСКА КОЗМЕТИКА?

Важни предимства са:

• повишената концентрация на терапевтичните компоненти осигурява бърз ефект след приложението. Средствата могат да съдържат антибактериални и антисептични добавки.

• сложен подход – препаратите се създават, като се вземат предвид проблемите, присъщи на определен тип кожа. За най-добър ефект се препоръчва използването на няколко продукта от една и съща линия аптечна козметика, като Bioderma – крем, лосион, измиващ гел.

• ефективност – при използване кожата и косата стават по-здрави – лекарствата решават проблемите, а не ги маскират.

Разнообразието от средства ви позволява да изберете продукт в зависимост от съществуващите недостатъци на кожата или косата.

Медицинската козметика обаче не е панацея. При тежки кожни лезии са необходими лекарства.

57

ПРЕДИМСТВА НА КОЗМЕТИКАТА BIODERMA

Дерматолозите от повечето страни по света са признали високото качество и ефективност на продуктите Bioderma, което се доказва от хиляди благодарни отзиви от пациенти, които са се отървали от проблемите с епидермиса и са възстановили здравето му. 

Такава медицинска козметика еднакво внимателно се грижи за най-деликатната и проблемна кожа, оказвайки благоприятен ефект върху нейното състояние. Bioderma помага за излекуване на различни заболявания на епидермиса за кратко време, осигурявайки постигнатите резултати за дълъг период от време.

Особеността е в голямото им разнообразие, предназначени са за хора с различни епидермални дефекти, така че всеки избира продукти, насочени към лечението на своя проблем. Всички линии Bioderma са предназначени за комплексно въздействие върху засегнатите участъци от кожата, укрепват нейния имунитет за успешна самостоятелна борба срещу негативните ефекти на външни и вътрешни фактори. Bioderma произвежда продукти, които ви позволяват да третирате правилно сухотата на епидермиса, атопичен дерматит, висока чувствителност и дълбока дехидратация, розацея и себореен тип дерматит и други.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Фотография: Pexels 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA