Най-новите (и любими) аромати за него & нея

Парфюмите в нашата селекция ще ви впечатлят със стилна визия, но и ще ви накарат да ги помните дълго време.

BOSS THE SCENT LE PARFUM Новата The Scent двойка идва и с нови лица – актьорите Джейкъб Елорди и Лаура Хариер. И мъжкият, и дамският аромат ще ви завъртят главата с много по-наситена и плътна интерпретация на емблематичната за линията нотка амбър.

STRONGER WITH YOU ONLY НА EMPORIO ARMANI Новото попълнение към култовата колекция Stronger With You e ориенталски, пикантен аромат, който преплита енергия и стил. Тоалетната вода постига успех с нотки грейпфрут, лавандин и бурбонска ванилия, добити по устойчив начин.

MONTBLANC LEGEND RED За да отбележи своята 10-годишнина, Montblanc Legend се преобразява в червено. Но не само външно! Ароматът интерпретира страстния цвят с нотки червен портокал, салвия, кедър и хвойна.

SYNTHETIC JUNGLE НА FRÉDÉRIC MALLE Ароматът е част от луксозната колекция Editions de Parfums и е дело на парфюмериста Ан Флипо. Synthetic Jungle е вдъхновен от природата и интерпретира култовите парфюми от 70-те години, но по много модерен и различен начин.

PATCHOULI BLANC НА VAN CLEEF & ARPELS Третия парфюм от колекцията с бяла дървесина марката посвещава на емблематичното пачули. Ароматът ще ви очарова със своята изключително лека и чиста памучна композиция.

GIVENCHY ДВОЙКА Случайно или не, френската марка едновременно лансира един мъжки и един дамски аромат, които не са обединени в двойка, но според нас прекрасно си подхождат. Мъжкият Givenchy Gentleman Réserve Privée ни завладява с поразителна двойственост, идваща от сливането на нотки уиски и ирис. Докато дамският Irresistible Eau de Toilette Fraiche носи щастие и лекота със свръхдоза роза, обогатена с розов пипер и цитрусови нотки.

BLACK OPIUM EAU DE PARFUM ILLICIT GREEN НА YSL Емблематичните за парфюмите Black Opium нотки на кафе и цветя този път са в изненадващата компания на зелена мандарина, листа и плод от смокиня. Флаконът също подсказва за неочакваната свежест с решеното в неоново зелено прозорче.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ИДЕИТЕ ЗА ПРОЛЕТЕН МАНИКЮР, В КОИТО ЩЕ СЕ ВЛЮБИТЕ

Представяме ви най-новите аромати. Онези, които ще ви очароват и ще ви накарат да се влюбите както в тях, така и един в друг.

Вижте повече в галерията по-горе.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA