Тяхно Величество, любимите ни пролетни парфюми

Запознайте се отблизо с новите ни ароматни фаворити, които просто носят слънчевото време със себе си.

Велина Василева
Велина Василева 12 април 2022

Пролетта ухае на нови и опияняващи аромати. Трудно ни е да изберем само един, затова оставяме тежкото решение на вас.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: #SKINFASTING - ХАЙДЕ ДА ПОГОВОРИМ ЗА НОВАТА МАНИЯ

NOMADE EAU DE PARFUM NATURELLE НА CHLOE

Аромат, който доказва, че луксът и отговорността към природата могат да вървят ръка за ръка. Жасмин, бергамот, фурми, ванилия и сандалово дърво – всички съставки са със 100% натурален произход, а опаковките са с намалено въздействие върху околната среда.

FOR HER MUSC NOIR ROSE НА NARCISO RODRIGUEZ

Новата глава в ароматната история на марката всъщност е едно изключително интимно и женствено ухание. Тубероза, мускус и слива – те са в основата на пристрастяващия успех на For Her Musc Noir Rose.

VIBES OF FREEDOM НА ZADIG&VOLTAIRE

Култовата двойка аромати This is her! и This is him! се завръщат в една освобождаваща интерпретация. Вдъхновени от таен френски плаж, те са в перфектна хармония. В дамския усещаме божур, жасмин и круша, докато в мъжкия – цитрусова свежест с тамян.

DOLCE LILY НА DOLCE&GABBANA

Новото цвете в градината на Dolce е розовият лилиум – символ на женственост и доброта. Маракуя, цитруси, роза, мускус, сандалово дърво и ванилия допълват нежния характер на този аромат.

OUI, LA VIE EST BELLE НА LANCOME

Да, животът е прекрасен и имаме нужда да чуваме това! А и да го усещаме върху кожата си под формата на новата лимитирана интерпретация на култовата парфюмна вода на Lancome, в която откриваме нови нотки на малина и огромен цветен букет. А този флакон ни оставя без думи.

DIOR HOMME SPORT НА DIOR

Ободряващ, елегантен, мъжествен, но и в същото време поразяващ като боксов ъперкът – звучи необичайно за описание на парфюм, но повярвайте ни, това е самата истина. И ако трябва да опишем Dior Homme Sport в нотки, ще кажем само цитруси, подправки и тамян.

LOVE, DON’T BE SHY – EXTREME НА KILIAN

Марката посяга към своя култов класически парфюм, добавяйки му съблазнителен кристално-цветен аспект. Това става с нотки портокалов цвят и свръхдоза българска роза, които са изненадващо, но идеално допълнение на знаковия за аромата маршмелоу акорд.

INTIMATE DAYDREAM НА WOMEN’SECRET

Очаква ви една контрастна, но допълваща се композиция, в която нежните цветя срещат черния шоколад, за да създадат заедно един провокиращ, елегантен и тайнствен аромат.

CK EVERYONE EAU DE PARFUM НА CALVIN KLEIN

Култовият унисекс аромат се завръща в нов EDP вариант. Цитрусово-дървесното ухание е супер, но ние оценяваме и закачката във флакона, който отдава почит към непреходната колекция бельо, създадена от Calvin Klein.

BURBERRY HER

Цъфтящ божур, зелена круша, орлови нокти, роза и дървесна база – традицията среща модерността в стъкления флакон на новата тоалетна вода Burberry Her. Едно енергично ухание, към което няма как да останете равнодушни.

FÈVE TONKA DE CANAIMA НА BOUCHERON

Този аромат, който е част от суперлуксозната Boucheron Collection, е вдъхновен от националния парк Канайма във Венецуела. В центъра на парфюмната композиция са зърната от тонка, допълнени от горчив бадем, виолетка, роза-пачули, ванилия и сандалово дърво.

КОЛЕКЦИЯ PRIVATE ROSE GARDEN НА TOM FORD

Две вдъхновяващи дестинации, два аромата, две рози – това е колекцията Private Rose Garden. Rose D’Amalfi е вдъхновен от розите в прекрасния южноиталиански град Амалфи. Rose De Chine пък ни води в Китай с неговите опияняващи сетивата божури.

GINZA EAU DE PARFUM MURASAKI НА SHISEIDO

Водени от принципа, че всеки цвят има своята енергия, от Shiseido избират лилаво за новия Ginza Eau de Parfum Murasaki, тъй като го смятат за най-балансирания нюанс. Такъв е и самият аромат – женствен, но и сдържан, свързан с природата, но и в същото време много модерен.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СПРЕТЕ ДА СЕ КРИЕТЕ И НЕКА СЕ СПРАВИМ С ПРОБЛЕМНАТА КОЖА

КОЛЕКЦИЯ BLOSSOMS НА JO MALONE

Два аромата, събрали в себе си италианското лято – това е колекцията Blossoms! Sea Daffodil е вдъхновен от горещите плажове и пясъчните лилии с нотки иланг-иланг, ванилия и сандалово дърво. Bitter Mandarin пък улавя духа на средиземноморската лятна вечер, ухаеща на мандарина, кехлибар и ирис.

BOSS ALIVE INTENSE

Новата интензивна интерпретация на Boss Alive е ухание за онези, които искат да живеят живота си със страст и любов. Към това ни подтикват акордите от малина, ветивер и бензоин.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA