Грижата за къдриците изисква професионален подход

L’Oreal Professionnel Paris лансира нов протокол, специално създаден за дамите с къдрава коса.

Ние вярваме, че къдриците са специални. Екипът на L'Oreal Professionnel Paris - също.

Отвъд лично мнение, това е и научно доказан факт – къдравата коса се дължи на ген, който променя формата на фоликулата и кара косъма да се навива. Тоест за да можем да изразим красотата на къдравата коса и да се погрижим за нея по най-добрия начин, са ни необходими продукти, специално създадени за целта.

Серията Curl Expression е разработена съвместно с професионални фризьори, за да предостави почистване, грижа, стилизиране и освежаване на къдриците всеки ден по професионален начин. Основни активни съставки във формулата на Curl Expression са глицерин, уреа H и екстракт от семена на хибискус, които се грижат къдриците да са хидратирани и подхранени.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ГОЛЕМИТЕ МИТОВЕ, СВЪРЗАНИ С ГРИЖАТА ЗА КОСАТА

Серията включва 2 вида шампоан (почистващ и подхранващ), интензивна хидратираща маска, крем-мус с 10 действия за дефиниране и стилизиране, спрей-грижа за освежаване на формата на къдриците и спрей за ускоряване на изсушаването, а обещаният финален резултат включва два пъти повече хидратация, 11 пъти по-дефинирана текстура, 37% по-бързо изсушаване и анти-фриз ефект с продължителност до 48 ч.

За да може къдриците да станат още по-красиви, но и още по-специални.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA