Bell HYPOAllergenic продължават да се грижат за кожата ни

Звездите този сезон ще бъдат серум за мигли и вежди, коректор за заличаване на тъмни кръгове и още, и още...

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 23 ноември 2022

Новата VEGAN колекция на Bell HYPOAllergenic с алое вера и натурални подхранващи съставки има за цел да се грижи за кожата по още по-екологично устойчив начин.

Марката, превърнала се в еталон за clean beauty, представя най-новата си линия, която е на основата на едно от най-хидратиращите растения.

dfrt

В серията VEGAN ще откриете пилинг за устни, който нежно премахва мъртвата кожа и омекотява устните, както и слънцезащитен балсам със SPF 25. Звучи като match made in heaven, ако искате да разполагате с пълен комплект грижа.

Колекцията обаче предлага и всичко нужно за миглите и веждите - серум, подпомагащ растежа на косъмчетата. Също и извиваща водоустойчива спирала, която няма да се разтича в студеното време.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: С ОТГОВОРНОСТ КЪМ ПРИРОДАТА, КОЖАТА И САМИТЕ НАС

гхх

Специалната линия продължава с течен коректор за заличване на тъмни кръгове под очите - достатъчно плътен, за да покрива, но и достатъчно течен, за да хидратира.

Палитрата сенки е с неустоими топли нюанси в кафявата гама. Знаем отлично, че това са цветовете, без които не можем в по-студените месеци от годината. Колкото и да си представяме бляскава визия в розово и лилаво. Може да ползвате по-телесните нюанси през деня, а с по-тъмните да подчертаете погледа си на следващото вечерно парти.

сдрфт

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВЯРВАТЕ ИЛИ НЕ, ДЪЛГОТРАЙНОТО ЧЕРВИЛО Е РЕАЛНОСТ

Актуалните предложения на бранда са подходящи за чувствителна кожа и за хора с контактни лещи и очила, тъй като продуктите в серията са БЕЗ минерални масла, етанол и аромати. Опаковките им са от производствен остатъчен материал, защото ангажиментът на Bell HYPOAllergenic е насочен към това да мислим, но и действаме по-отговорно.

Продуктите на Bell HYPOAllergenic може да откриете в избрани магазини dm в София и Варна, както и онлайн на taotastore.com.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA