Станете следващата звезда на фризьорството в България

Запишете видео и сбъднете мечтата си още днес.

Ася Иванова
Ася Иванова 15 септември 2023

Ако фризьорството е ваша мечта и искате да сте следващата звезда на фризьорството в България, имате шанс да го постигнете точно сега. И то в рамките само не месец.

Ще имате възможността да спечелите безплатен достъп до професионален курс по фризьорство в най-голямата академия у нас - Inspire. И няма да има никакво значение в коя точка на България се намирате, няма да се налага да пътувате и е напълно безплатно.

КАК ДА УЧАСТВАТЕ?

Може да се включите в курса като запишете кратко видео с телефона си. В клипчето е необходимо да се представите, да споделите защо мечтаете да станете фризьор, да го качите в социалните мрежи Facebook и Instagram и да тагнете @Academy Inspire. Може да го изпратете и като съобщение. Това трябва да се случи най-късно до 11 октомври. А най-добрите 20 видеа ще спечелят безплатен достъп до онлайн курс по фризьорство.

Inspire Academy

КАКВО ТОЧНО ЩЕ СПЕЧЕЛИТЕ?

Тези от вас, които се отличат с най-добро видео, ще имат безплатен достъп до първия интерактивен онлайн курс по фризьорство. Ще можете да научите основите на фризьорството само за месец. Академия Inspire разработи пилотен проект, където можете да се обучавате онлайн с топ преподаватели, да задавате въпроси, да практикувате и да напредвате чрез ежедневни занимания. Курсът е оптимизиран в 1 месец и дава базисната основа на професията Фризьор и всичко, което ви е нужно да знаете в 5 LIVE двучасови учебни сесии, разпределени в 4 седмици и посветени на ключови теми от фризьорството: Стайлинг, Форма (подстригване), Мъжко подстригване и Кокове плюс кариерна сесия за опциите за развитие в професията Фризьор у нас. Във всяка сесия ще придобивате основните знания по темата, ще може да задавате конкретни въпроси към преподавателя за техниките, ще получавате задачи и упражнения. Обучението ще ви даде основни познания за професията Фризьор.

Inspire Academy

БОНУС ОБУЧЕНИЕ

След преминаването на онлайн курса двама от онлайн участниците ще продължат обучението си в академия Inspire напълно безплатно (редовната цена на обучението е 3500лв), ще получат легитимна диплома за фризьор, платен стаж в салони Inspire и шеметна кариера. Останалите участници ще получат големи отстъпки от Академията и атрактивни награди.

За информация и въпроси винаги може да ни пишете на academy@inspirebg.com, тел. 0877 400 568 или на съобщения в социалните мрежи. Вижте всички условия тук.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA