Бъдете от първите 100, които ще изпробват най-новия серум на La Roche-Posay

Революционната формула Mela B3 слага край на вечната битка с хиперпигментацията.

Ася Иванова
Ася Иванова 13 март 2024

Може да се каже, че хиперпигментацията е сравнително подценяван, но вече нарастващ проблем. Наличието на пигментни петна по кожата е нещо, с което много хора опитват да се справят, но често - безуспешно.

Това предизвиква La Roche-Posay и появата на новия серум Mela B3, който видимо намалява промените в цвета на кожата, включително пигментни петна, следи от акне или пост-възпалителна хиперпигментация.

la roche posay 2

"Разбираме чувството на безпомощност, когато изглежда сякаш няма решение. Мотивирани от желанието да намерим решение за този нарастващ в световен мащаб проблем, днес La Roche-Posay обявява своята най-велика иновация в пигментацията досега с върховна ефикасност и доказани резултати при всички тонове кожа от първата седмица", споделя екипът на бранда.

Разработен в сътрудничество с водещи дерматолози и експерти по хиперпигментация в световен мащаб, MELA B3 включва Melasyl™ (първата и единствена активна съставка, която прихваща прекурсорите на меланин още в началото на процеса на свръхпроизводство), съчетан с 10% ниацинамид (известен още като витамин B3) и други дерматологично активни съставки в изключително ефикасна формула с насочено действие срещу тъмните петна.

la roche posay 4

MELA B3 побеждава хиперпигментацията както никой друг продукт досега. Само в рамките на седмица употреба тенът на кожата започва да изглежда по-равномерен, а след още една - видимостта, цветът и броят на тъмните петна изглеждат намалени. За месец дори упоритите тъмни петна изглеждат намалени.

И понеже вярваме колкото в думите, толкова и в действията, GRAZIA, EVA и La Roche-Posay обединяваме сили за специално проучване, с което да потвърдим резултатите. 100 от вас ще бъдат първите, изпробвали удивителния B3 серум против тъмни петна преди всички останали и първите, споделили лично впечатление с нас и екипа на бранда. След периода на тестване, всички участници ще трябва да ни изпратят мнение за продукта и действието му в няколко изречения.

la roche posay 1

Достатъчно е да последвате линка към EVA.bg до 1 април. Още на следващия ден на случаен принцип ще бъдат избрани 100 от вас, които ще получат продукта и възможност - да се включат в специалната анкета, но и вече да не говорят за хиперпигментацията като неразрешим проблем.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA