Режимът на Риана за бързо влизане във форма

Ежедневни тренировки и никакъв junk food за певицата.

Ася Иванова
Ася Иванова 19 април 2024

След две породени деца е изключително трудно за една жена да си върне предишната форма. Не и за Риана.

Певицата скорострелно влезе в старите си дрехи и вече смело демонстрира перфектни извивки в секси бельо. За доказателство е и последната й колекция за Savage & Fenty, за която се снима по секси дантелени бикини и сутиен. 

Как обаче постигна тези резултати? Ние се разровихме и разкрихме режима на Рири, който следва строги правила на здравословно хранене и много кардио. "Тренирам всеки ден, но се нуждая от фитнес треньор, който да ме мотивира. Не ми е никак забавно да тренирам сама. Всяка жена иска да има слаби и стегнати крака, аз също", разкри преди време Рири и това важи и до днес.

Риана

Певицата признава, че веднага е спряла консумацията на junk food и бързо е прибегнала до тренировки във фитнес залата. "Ако тренирам всеки ден в продължение на една седмица и спазвам диета, постигам незабавни резултати", обяснява изпълнителката. Тя отново залага на добре познатия си здравословен режим на хранене, като за закуска залага на ананас, яйца и чаша топла вода с лимон. Обядва супа, риба и картофи, а вечерята е лека – зеленчуци и пиле/риба. Пие и много вода.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA