Риана обяви нова линия за красота

Поп дивата атакува сферата на грижата за косата.

Ася Иванова
Ася Иванова 05 юни 2024

Едва ли има някой по-подходящ да започне линия за грижа за косата от самата Риана. Поп изпълнителката се е доказала като истински хамелеон през годините с непрекъснатите й трансформации.

Музикалната икона и бизнесдама обяви новата линия на Fenty Beauty - Fenty Hair, която е описана като "гъвкава линия продукти" за всички типове коса. Тя стратира на 13 юни. Новината дойде от личния профил на звездата в Instagram, като тя се появи с руса пикси прическа.

Певицата е известна с многото си различни прически през годините. Тя сподели, че именно нейните собствени експерименти с косата й са я вдъхновили да създаде линията. "Знаете колко е важно за мен да си променям косата. Имала съм почти всякаква прическа, цвят, дължина, от плитки до естественa", написа тя в Instagram. "Всеки един продукт е предназначен да укрепва и възстановява всички видове коса, именно онова, от което наистина се нуждаем!" добави тя. "Време е за игра и да станем по-смели със стила."

Риана стартира Fenty Beauty, водещата марка на компанията, през 2017 г. Тя предизвика истински бум в индустрията за грим за това време, пускайки на пазара 40 фон дьо тена и 91 различни козметични продукта.

"Също така беше важно всяка жена да се чувства приобчена към тази марка. Всички ние сме толкова различни, със собствените си уникални тонове на кожата, така че започнахме с 40-те нюанса фон дьо тен още в началото", каза Риана пред TIME, когато марката стартира.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA