Изрази ароматната си личност

Едно от вълшебствата на пафюма е, че може да разказва истории по много различни начини. Това прави колекцията Allegra на Bvlgari.

Фотография: BVLGARI

Идеята за тази цветна парфюмна колекция е инспирирана от бижутата Allegra – ароматите носят същия оптимизъм и цветно настроение. Bvlgari е майстор на цветовете и умее да създава смели, великолепни, превъзходни емоции.

АУРА ОТ РАДОСТ

Bulgari Allegra е колекция с концепция за персонализиране. Тя включва седем аромата Eau de Parfum и седем есенции Magnifying Essences, които са изящни дестилации на единични нотки. Те добавят уникален нюанс на парфюма и го превръщат в индивидуален. Подсилващите есенции може да се комбинират с всеки от парфюмите или да се носят самостоятелно, като идеята е хармонията между тях да стимулира себеизразяването и да носи радост. Това прави изживяването изненадващо и запомнящо се. Седемте есенции Magnifying са разработени от майстора парфюмерист Жак Кавалие и съдържат богата концентрация на ценни съставки, дестилирани от най-добрите реколти. Самият той споделя: "Не става въпрос за смесване на два парфюма или наслояване, а за подчертаване на нотка в любимия ви аромат и за свободата да правите каквото искате, според настроението си".

Bulgari Allegra

ГРАДЪТ МУЗА

Bvlgari Allegra носи страстта и радостта от италианската култура. Рим е вдъхновението зад нея, а Bvlgari нарича Вечния град свой дом. Всеки аромат се фокусира върху определена емоция и аспект от римския живот. Имената на парфюмните води отразяват всяка от тях – цитрусова енергия от Riva Solare, чувствена страст от Fiori d’Amore, венецианска фиеста от Fantasia Veneta, блясъка на древноримския ритуал на зимното слънцестоене в Spettacolore, вълнението от романтичната целувка в Baciami, изразителната елегантност и женственост на майката в Ma'Magnifica, както и динамиката на италианската лятна вечер в Passeggiata. Докато есенциите просто носят имената на тяхната съставка – мускус, бергамот, роза, ванилия, сандалово дърво, смирна и пачули. Може да носите парфюма самостоятелно без добавена есенция или да изберете само нея. Те са проектирани по начин да бъдат съвместими. Има безкрайна възможност за комбинации и персонализиране.

Bulgari Allegra

БИЖУТЕРСКО СЪВЪРШЕНСТВО

Скулптурните флакони са почит към бижутерското наследство на Bvlgari – основният дизайн пресъздава римските колони, характерни за родното място на модната къща. Изящните детайли и комбинирането им с ярки цветове са препратка към отличителния стил на Bvlgari. Красивите бутилки не впечатляват само с дизайна, наподобяващ бижу. Те са направени от 96% стъкло (с изключение на помпата) и са напълно рециклируеми, включително и картонената опаковка. Използвани са и повторно вторичните продукти от лимони, събирани в сицилиански градини, като основна суровина за производството на висококачествени хартии. Всеки аромат Allegra и есенция Magnifying отключват силни емоции, провокиращи същата омагьосваща радост като от най-изисканите скъпоценни камъни. Парфюмната колекция е много по-близо до бижутата от всякога. Името Allegra е италианската дума за радост и това е усещането, което носи всеки от ароматите.

BVLGARI ALLEGRA можете да откриете екслузивно в парфюмерия DOUGLAS RING MALL и на Douglas.bg.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA