Риана за новия си глос: Чети по устните ми!

Певицата промотира новия си глос, който се очертава да е хит на лято'24.

Ася Иванова
Ася Иванова 03 юли 2024

Фотография: Profimedia

Афинитетът на Риана към красивото и луксозното са всеизвестни. В последните години тя прави всичко възможно, за да може нейните почитателки да се почувстват красиви и желани, благодарение на нейния лейбъл Fenty и линиите Fenty Beauty и Savage x Fenty. Затова и всичко, което тя измисля и твори със своя екип, има гарантиран успех още в първите часове на пазара. Това се случва и днес.

Само часове, след като Риана обяви появата на няколко нови козметични продукта, те са почти разпродадени и се превръщат в козметичен продукт на лято 2024 г.

"Чети по устните ми", зове поп звездата по всички налични канали и споделя цветни и сластни кадри, които промотират чисто новия й гланц за устни Glossbomb Stix. Той е с изключителен блясък със среден пигмент, съдържа витамин Е и масло от ший, плюс сквалан за задържане на влагата до 8 часа. 

Рири добави още два продукта към колекцията си от beauty бижута. Тя промотира и две нови масла за устни с плодов аромат - Black Cherry Treatz и Dragon Fruit Treatz, които незабавно хидратират и укрепват бариерата на устните срещу загуба на влага. Тези две масла са подходящи за употреба както през деня, така и за подхранване през нощта.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA