Кои звезди имат бюти блогове?

Имаме някои идеи кои от звездните блогове си струва да следвате

Люба Вангелова
Люба Вангелова 06 април 2020

Милиони последователи в Instagram, хиляди гледания в Snapchat, стотици репостове в Twitter – звездите са най-активните потребители на социалните медии. Някои обаче отиват по-далеч и стартират и успешно поддържат свои видеоканали. Така че днес лесно можете да откриете видео уроци по грим, грижа, стайлинг на коса и съвети за хранене от любимите си звезди. Имаме някои идеи кои от звездните блогове си струва да  следвате.

 

Кайли Дженър (23 г.) – 8.4 млн. последователи

 

Кайли Дженър

 

В последно време Кайли често пише рецензии на най-новите артикули от колекцията си (особено активно промотира линията  Kylie Skin). Но тя не забравя за уроците по грим. Например Drunk Get Ready with Me тя записа със сестра си Клои (35 г.) – това видео набра само за седмица около 10 млн гледания и се превърна в най-гледания урок за годините на съществуването на блога.

 

 

Зендая (23 г.) – 2.6 млн последователи

 

Зендая

 

Звездата качва всичко в своя канал: от музикални видеоклипове и забавни влогове до грим уроци и съвети за грижа за косата. Последните са особено популярни – видеото „Как да се грижим за къдравата коса" например е достигнало 7 млн гледания.

 

 

Роми Стрейд (25 г.) – 1.4 млн последователи

 

Роми Стрейд

 

Веднъж на две седмици ангелът на Victoria’s Secret качва ново видео в канала си. Влогове от пътешествия, отговори на въпроси, тренировки, диети, бюти ритуали, стайлинг и грим – има по малко от всичко.

 

 

Карли Клос (28 г.) – 787 хил. последователи

 

Карли Клос

 

Тя прави обзор на козметични продукти, селекция от продукти за грижа, грим за всеки повод – Карли отлично съчетава влогването и моделската си кариера.

 

 

Риана (32 г.) – 664 хил. последователи

 

Риана

 

В своя YouTube канал звездата популяризира продуктите от собствената си козметична линия Fenty Beauty. Първоначално тя е тествала продуктите си и е снимала видео за тях, а по-късно започва да снима цели уроци по грим. И отново се убеждаваме, че чувството за хумор и самочувствието на Риана са феноменални.

 

 

Наоми Кембъл (50 г.) – 396 хил. последователи

 

Наоми Кембъл

 

Звездата стратира блога си в края на миналата година: „Искам да покажа на света коя съм . Надявам се, че ще се вдъхновявате от новия ми канал, а това ще ви насърчи да бъдете най-добрата версия на себе си, както и да следвате мечтата си", е призивът на Наоми в първото й видео. Сега каналът й предлага повече от 30 видеа, в които тя тразказва за моделския бизнес, благотворителни инициативи и бюти ритуали.

 

 

Роузи Хънтингтън-Уайтли (32) — 187 хил. последователи

 

Роузи Хънтингтън-Уайтли

 

В своя блог, който моделът стартира преди по-малко от две години, Роузи дава леснии разбираеми уроци за грим и стайлинг, кани различни бюти и модни експерти и тества козметика (находките в Amazon са най-гледаното съдържание в канал й).

 

 

Виктория Бекъм (46 г.) – 128 хил. последователи

 

Виктория Бекъм

 

През миналата година Виктория обнови канала си, който стартира преди 6 години, но след това изостави. Сега звездата редовно актуализира съдържанието му, като качва бекстейдж видеа и уроци по грим и грижа за кожата.

​​​​​​​

Вижте още: 

На 59 Джулиан Мур е без грим и без филтри: две са тайните за красотата й

Миранда Кер е готова на всичко, за да запази кожата си перфектна

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA