Медена сладост в косите: звездите задават основната тенденция на тази есен

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 07 октомври 2019

Стилистите на звездите едва успяват да смесват боите - изведнъж почти всички холивудски звезди и модели започнаха да се трансформират в блондинки. Русата коса с цвят на сладък мед определено е една от основните тенденции на есента.

Дуа Липа, Кендъл Дженър, Бела Хадид, Лили Олдридж - по улиците на Ню Йорк и Лос Анджелис се появяват звезди с меденоруси коси. И ако преди няколко години всички избираха пепеляворусото и платината, сега дойде моментът за по-топли тонове. Обърнете внимание на нюансите на бронз, злато, ванилия, мед, пшеница, класическия camel - те са лидерите. Освен това, с всички тези нюанси успешно си партнират любимите на стилистите и красавиците техники за боядисване, като шатуш, балеаж и омбре. Ефектът трябва да е сякаш наскоро сте се върнали от слънчева Калифорния.

Поддържането на такова оцветяване също е лесно - много по-лесно от перфектното сребристорусо. Поради факта, че корените обикновено се правят малко по-тъмни, а по цялата дължина се пускат красиви слънчеви блясъци, може да ходите по-рядко при фризьора и сами да регулирате честотата на боядисване.

Вярно е, че интензивността в грижите не се променя – русото трябва внимателно да се следи. Използвайте подхранващи и дълбоко хидратиращи маски, специални шампоани за оцветена коса и не пренебрегвайте салонните процедури - те ще помогнат за поддържане на блясъка и гладкостта за по-дълго време.

View this post on Instagram

Kate is Queen

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA