LIKE A PARISIAN: прическата на есен 2019

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 15 октомври 2019

Френският удължен бретон отдавна спечели вниманието на звезди като Бела Хадид, Кендъл Дженър, Дакота Джонсън, Селена Гомес и Камила Кабело. Тази прическа е добър ежедневен вариант за притежателките на дълга коса и коса със средна дължина. Тя може деликатно да подчертае формата на лицето и да добави малко свежест и романтика към обичайната ви визия. Ако обаче имате къдрава или чуплива коса и сте сигурни, че френският бретон няма да ви подхожда, не бързайте да се натъжавате. Подготвили сме ви няколко трика, за да опростим стилизирането на френски бретон за палави коси, особено след като тенденцията за естествен и небрежен стил не губи своята актуалност.

View this post on Instagram

heheheheheheheheheheh

A post shared by camila (@camila_cabello) on

Използвайте спрей за коса или пяна. Средствата за моделиране ще помогнат да направите непослушната косата по-управляема.

Опитайте да използвате кръгла четка за сушене. С нея ще постигнете елегантност. Популярен метод, който отдавна се използва от много стилисти. Четката ви позволява да оформяте косата си с минимално температурно третиране и да избягвате изсушаването и цъфтенето. Този стил винаги изглежда така, сякаш сте прекарали цяла сутрин на стола при професионален фризьор.

View this post on Instagram

🦋

A post shared by Constance Arnoult (@constancearnlt) on

Направете си кок или завържете косата на висока опашка. Основните предимства на такъв стил са очевидни: подходящ за всеки ден, прост и удобен. Той изглеждат много романтично в тандем с удължени бретон. Опитайте се да съберете косата и да оформите бретона с преса или го навийте леко с маша и после леко раздърпайте.

Оформяне със сешоар. Ако сутрин нямате време за прическа, сешоарът може да бъде просто решение на този проблем. Използвайте крем за моделиране на коса или пяна и подсушете косата с главата надолу. Тази опция за стилизиране незабавно ще добави малко дързост към ежедневния ви вид и въпросът за избора на визия веднага ще изчезне. Допълнете тази прическа с лента за коса и романтична рокля в стил бохо. Готово!

View this post on Instagram

Corporate Sunday

A post shared by Jeanne (@jeannedamas) on

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA