Коя е твоята тенденция тази есен?

Избери между магическо прасковено-медно, графитен балеаж или луксозно пясъчно русо

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 16 октомври 2019

Цветовете в косата тази есен варират от магическо прасковено-медно, през студен и техничен балеаж в кестен и млечен шоколад до луксозно пясъчно русо с платинен финал. Откриваме ги в есенно-зимната колекция на единствената фризьорска верига от бизнес клас у нас - Inspire.

А сега лесно можеш да спечелиш безплатен и индивидуално направен цвят за теб и твоя приятелка. Просто избери любимата си Inspire тендеция от цветовете по-долу, сподели я като снимка до 15.11.19 във Facebook или Instagram с хаштаг #inspiresalons и тагни твоя приятелка. Така и двете можете да спечелите безплатно пълно преобразяване в салони Inspirе. Пълните условия са на inspirebg.com.

Може би твоят цвят тази есен е

ПРАСКОВЕНО-МЕДНИЯ С НЕЖЕН КОРАЛОВ ОТТЕНЪК?

Inspire

Тенденция: Чувствена комбинация между цветът на Pantone за 2019 LIVING CORAL и прасковени оттенъци.  Трептящият и в същото време мек оттенък, комбинира контрастно топлина и хладни нюанси, младежка свежест и изтънчена одухотвореност, за да подчертае динамиката на постоянно променящата се среда. Опушено-металическият оттенък по дължините дава дълъг финал и зрялост на цвета.

ЦВЯТ МЛЕЧЕН ШОКОЛАД ПЛЮС ПРЕЛИВАЩИ ДЪЛЖИНИ В ГРАФИТЕНО СИВО?

Inspire

Тенденция: Тенденцията предлага дълбок тъмен корен, оцветен в интензивен кестен и млечен шоколад плюс прецизно преливащи дължини в платинено сиво и графит с леден оттенък. Ефектът в този тренд е постигнат с авторската техника на оцветяване на Inspire - color design, която дава възможност за адаптация на цвета спрямо всяка индивидуална коса. Акцентът е  върху прецизното рисуване на воалите в предната част на лицето, запазвайки дълбочината в корена и хладната опушеност по дължините.

ПЛАТИНЕНО РУСО С ОПУШЕН КОРЕН?

Inspire

Тенденция. Русите цветове никога не излизат от мода, но тази есен се завръщат, загърнати в скъпоструващо палто от японска коприна. Цветовете са плътни и безкомпромисни, създадени в студената гама на пясъчно русо, платина, бежаво, опалово сиво и перла. Деликатно внесената релефност в цвета с прецизна техника на оцветяване color design придава изискан и скъпо изглеждащ ефект. Кичурите започват на милиметри от корена, което е обратната тенденция на дълбокия корен и се налага вече няколко сезона сред цветовете.

Научи повече за кампанията на inspirebg.com.

Салони Inspirе:

салон Inspirе, Бизнес Парк, сграда 2
салон Inspirе, бул.Цариградско шосе 54Б, сграда GrafiX
салон Inspirе, ул.Пирин 91
салон Inspirе, ул.Сребърна 2
 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA