Трябват ви точно 30 секунди, за да имате по-здрава коса

С тези два малки трика ще сте сигурни, че косата ви има своя най-добър възможен външен вид. После ще ни благодарите!

Някои са родени с гъста и красива коса, която не изисква сериозни грижи, а други просто трябва да полагаме известни усилия, за да изглеждаме така, както би ни се искало. Хубавата новина е, че съществуват няколко малки трика, които можем да въплътим в ежедневната си бюти рутина, за да сме сигурни, че сме дали максимума от себе си към постигането на целта - красива, здрава и обемна коса

54

Един въпрос, чийто отговор вече знаем. Нямате време да оставите косата си да изсъхне на естествен въздух и често прибягвате към сешоар? Окей, правите го, но започнете така - наведете главата си надолу и изсушете косата в корените, използвайки студения въздух на сешоара. Когато се изправите, тя ще бъде два пъти по-обемна, защото няма да се е увредила от топлината, която уредът излъчва директно в скалпа.

Не забравяйте и сухия шампоан - той със сигурност е верен приятел в постигането на перфекционизма. Не прекалявайте с количеството - разделете косата си по средата, нанесете от едната страна, след това от другата и накрая минете през всички тънки краища. Така го правят професионалистите! После ще ни благодарите.

Фотография: unsplash.com.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA