Салма Хайек посреща лятото с нова прическа

Любимата ни Салма Хайек приветства лятото със свежа прическа, която сподели в Instagram.

Наред с дооооста други неща, социалната изолация успя да ни накара да преосмислим и нуждата си от фризьор. След като няколко месеца вратите на салоните останаха затворени, на звездите също им се наложи да потърсят различни варианти, с които да се справят с вида на косата си.

Нина Добрев, например, потвърди новината за връзката си със сноубордиста Шон Уайт именно с пост, в който показва как го подстригва, а тези дни и Салма Хайек показа своите фризьорски заложби.

https://www.instagram.com/p/CBgaLbuD1iU/

Обичаната актриса сподели със своята многомилионна Instagram аудитория колаж от две снимки - в първата тя показва сивите си корени, а във втората демонстрира бляскав обем и нежни карамелени акценти в косата, които превръщат решението ѝ в перфектната прическа за топлите и слънчеви дни.

Ясно е, че добавянето на светли акценти към тъмната коса е рисково решение, особено ако не сте наясно какво правите, но Хайек определено се е справила повече от добре. Макар и малка, промяната в косата ѝ е чудесна за летните дни на плажа, защото озарена от слънцето, вероятно няма да има нужда и от филтър. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA