Звездите и горещите тенденции при косата за зима 2020

Готови ли сте да се гмурнете в зимата... с косата напред?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 17 ноември 2020

Какво да правите с косата си в студеното време? Предполагаме, че желанието ви е да не прибягвате до голяма промяна. Истината обаче е, че има няколко доста горещи стила, които звездите вече се изкушиха да пробват. И изглеждат страхотно! Може да ги погледнете още сега и сами да прецените дали ще се гмурнете смело... с косата напред.

БРЕТОН, БРЕТОН, БРЕТОН

Разбира се, трябва да сте изключително внимателни, ако решите да прибегнете до бретон, но той всъщност е най-лесният начин да придадете на косата си свеж вид, без да полагате особени усилия. Камила Кабейо и Приянка Чопра одобряват! 

С АРОМАТ НА КАРАМЕЛ

Джей Ло, Кайли Дженър и Ким Кардашиян добавиха карамелени акценти в косата си. Доверете се на професионалист, ако искате и вашата да изглежда също толкова ярка, лека, красива и небрежна. Идеална визия за празничния сезон!

ОТНОВО БОБ

Най-дръзката промяна, която може да предприемете по отношение на косата си и този сезон ще бъде в главната действаща роля. Ако Кая Гербер не е способна да ви убеди, че си заслужава да я направите, кои сме ние, за да говорим? 

В КЪДРАВО НАСТРОЕНИЕ

Ако косата ви е естествено къдрава, оставете я да разгърне пълния си потенциал, защото през студените дни вълнообразните къдрици, придружени от безгрижен поглед ще са истински повод за благородна завист. Само погледнете Яра Шахиди и Кери Уошингтън!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA