Селена Гомес отново промени косата си

Изпълнителката на Same Old Love дебютира с ексцентрична визия в социалните мрежи.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 28 април 2021

Селена Гомес навлезе дълбоко в козметичната индустрия, когато пусна на пазара собствения си бранд Rare Beauty, но истината е, че тя винаги е била еталон за последните тенденции под светлината на прожекторите.

Още през 2015 г., ставайки посланик на Pantene, талантливата изпълнителка започна активно да се грижи за косата си, както и да прави промени, гарантиращи ѝ място във всички списъци с атрактивни звездни попадения. 

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СЕЛЕНА ГОМЕС Е НАЙ-ВЛИЯТЕЛНИЯТ ЧОВЕК В СВЕТА

В края на миналата седмица обаче Гомес използва официалния Instagram акаунт на марката си, за да демонстрира съвсем нова визия с платинено рус цвят на косата. "Нов външен вид. Сега трябва да избера нови нюанси грим", гласи описанието под поста, който определено носи вибрации в духа на 70-те.

57

Макар че е известна със своята дълга, гъста тъмнокафява коса, това не е първият път, в който Селена става блондинка. С подобен цвят, но доста по-къса дължина, тя се появи на червения килим на Американските музикални награди преди четири години.

Нейните фризьори споделят, че сега са открили "перфектното равновесие между цвета на косата и тена", превръщайки новата ѝ визия в идеално попадение за лятото. Ние сме готови за него, направете го и вие.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA