Селена Гомес е най-влиятелният човек за 2020 г.

Суперзвездата доказа, че дори във време на глобална криза, най-важното е да останеш верен на себе си.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 03 декември 2020

В година, в която много хора се почувстваха изгубени, Селена Гомес намери правилния път и остана здраво стъпила на земята.

След като през януари суперзвездата издаде дългоочаквания си трети студиен албум, в който продължаваме да сме искрено влюбени, също като нас, тя остана вкъщи, с малката разлика, че използва свободното време, за да подготви кулинарното си предаване и лансирането на козметичния бранд Rare Beauty.

Точно тези успехи успяват да наредят музикалната икона измежду най-влиятелните личности в ежегодния списък на списание People

"Не чувствам, че Rare Beauty би била възможна преди три или четири години. Сега разбирам какво е чувството да си от другата страна, сравнявайки себе си или смятайки, че трябва да изглеждам по различен начин", споделя Селена в ново интервю за изданието, с което отбеляза голямото постижение.

Въпреки че демонстрира увереността и любовта към себе си във всеки удобен момент, Гомес знае, че 2020-а не е била лесна за никого.

"Със сигурност може да ти се отрази. Не всички действаме по определен начин и не сме предназначени просто да бъдем. Годината не беше лесна за никого, но искам хората да знаят, че не са сами", казва тя пред изданието, което удостои със същите чест и корица Джордж Клуни, Реджина Кинг и доктор Антъни Фаучи.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA