Всичко, което трябва да знаете за козметичната марка на Селена Гомес

Селена иска да предефинира усещането за красотата и да ни научи, че не трябва да крием онова, което ни прави специални.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 03 септември 2020

Честно казано, не останаха много звезди, пропуснали възможността да лансират себе си на козметичния пазар, затова и с лекота за малко щяхме да подминем Селена Гомес и нейната "красива" марка Rare Beauty, която тя най-накрая е готова да сподели със света.

Певицата прекарва последните няколко месеца в усилена работа върху бранда, който от днес се предлага в избрани магазини на Sephora и онлайн на rarebeauty.com, а вече успя да ни впечатли.

https://www.instagram.com/p/CEpLutKn4JH/

Дебютната колекция на Rare Beauty включва широк набор от продукти, които да допринесат за перфектната грим визия, без значение дали сте сред феновете на Гомес или не. Носейки името на последния ѝ студиен албум, Rare ще предложи 48 нюанса фон дьо тен и коректор, няколко матови и кремообразни червила, молив и гел за вежди, хайлайтър, праймър и още други продукти, притежаващи необходимото да изпипат визията ни до последния детайл. 

https://www.instagram.com/p/CEjxFKzn6_X/

Всички продукти се предлагат в минималистична опаковка със златен надпис "Rare Beauty", а истинската мисия на бранда е да научи момичетата и момчетата, че, колкото и банално да звучи, красотата идва отвътре и е важно всички да прегърнем собствените си разбирания за естетика, без да се чувстваме притиснати от чуждите перспективи по отношение на красотата.

https://www.instagram.com/p/CEkhCiEHICL/

"Вярваме в създаването на безопасно и приветливо разбиране за красотата. Вдъхновяваме нашата общност да предизвика всички останали. Нека предефинираме усещането за красота. Това е грим, който ви кара да се чувствате страхотно, без да крие онова, което ви прави уникални", споделя Гомес в официално изявление само преди няколко дни, когато пусна на пазара и собствен вкус сладолед.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA