Кейли Куоко обнови бретона си, за пореден път

Изкуство е да имаш и поддържаш бретон. Кейли Куоко го е овладяла до съвършенство.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 12 август 2021

Кейли Куоко даде нов живот на бретона с ролята си в "Стюардесата" и сякаш вдъхнови немалко хора също да преоценят качествата на иначе екстравагантното модно решение.

Звездата от "Теория за големия взрив" обаче се появи на снимачната площадка на предстоящия си филм "Meet Cute" със сериозен hair upgrade, който определено ни показва, че е смела.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 7+1 НАЧИНА ДА ПРЕДПАЗИТЕ КОСАТА СИ В ГОРЕЩОТО ВРЕМЕ

Сюжетът на романтичната комедия е описан с въпроса "Какво бихте направили, ако можехте да пътувате до миналото на любимите си хора, да излекувате техните травми, да поправите проблемите им и да ги превърнете в перфектния партньор?", а екранен партньор на Куоко е бившият годеник на Ариана Гранде - Пийт Дейвидсън.

57

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НЯКОЛКО НЕЩА ПРЕДВИД, АКО СЕ ВДЪХНОВИТЕ ЗА БРЕТОН

Бретоните с дължина до веждите (ако имат по-подходящо определение на български, тук сме) са изключително актуални, но изискват по-честа поддръжка. Редовните посещения във фризьорския салон не би следвало да са проблем, ако сте решили да разнообразите визията си по този начин.

Признаваме, че не сме свикнали да виждаме Кейли така, но в следващите няколко месеца ще ни се наложи. Толкова е очарователна...

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA