Можеш да имаш тънка, но обемна коса

Просто следвай тези лесни стъпки. Ще ни благодариш по-късно.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 27 септември 2022

Има не един и два начина тънката коса да изглежда по-обемна. Време е да спрете с "простото" връзване и да започнете да експериментирате с нея. Дори да сте тотално отчаяни и смятате, че няма спасение.

Сега ще ви убедим, че има.

дфгх

ГРИЖА

Истината е, че тънката коса е най-благоприятна за обработка и стилизация, а малко небрежност ще придаде допълнителен обем на прическата.

За да се случи това, трябва да използвате подходящите хидратиращи продукти вместо пяната, която утежнява косъма. Насочете се към спрейове, серуми, шампоани и балсами, които ще създадат обем в корените, но и цялостно ще направят косъма по-плътен.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ТРЯБВАТ ВИ ТОЧНО 30 СЕКУНДИ, ЗА ДА ИМАТЕ ПО-ЗДРАВА КОСА

Добре е този тип продукти да се използват веднага след измиване и преди оформяне на косата.

Основната задача е да не се утежнявате структурата на косъма, а напротив, да му осигурите лекота и ефирност. Затова течните продукти за оформяне са най-добрия вариант.

дцфжгбн

ПРИЧЕСКА

За тънък косъм е по-добре да изберете по-къси варианти, така ще изглеждат по-обемни и живи. Най-оптималната дължина е до раменете.

Може да навивате леко косата с маша или преса, като е хубаво кичурите да са големи и навити в различни посоки. Накрая завършете с текстуриращ спрей или сух шампоан.

Дженифър Анистън е кралицата на тънката коса, но благодарение на триковете ѝ за красота, никой не го предполага.

fghnj

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДА, ИМА РАЗЛИКА МЕЖДУ ДНЕВНИЯ И НОЩНИЯ КРЕМ

РОЛКИ

Въпреки че много момичета са оставили къдренето с ролки в дълбокото минало, те наистина могат да осигурят отличен обем. Започнете да навивате мокрите кичури от корените, като ги фиксирате с лак за коса. След като изсъхне, изсушете със сешоар и свалете ролките.

Фиксирайте цялостния стайлинг със спрей или лак, за да удължите ефекта.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA