Кендал Дженър промени визията за лятото

Моделът заложи на медно руси нюанси за новия сезон.

Ася Иванова
Ася Иванова 23 май 2023

Фотография: Pofimedia

Кендал Дженър коренно смени визията и заложи на актуалната за лятото руса коса.

Моделът вече може да се похвали с медни нюанси, които смеем да кажем, че много й отиват. Малко преди да представи новия си външен вид с излизането на сезон 3 на риалитито The Kardashians на 25 май в Hulu, колористът на косите на знаменитостите Мат Рез сподели снимка на Дженър в Instagram. "#brunettebalayage", пише коафьорът под кадъра.

Мат и неговия екип от професионалисти (фризьорката Шерилин Фарис и асистентите Хави Гарсия, Рене Мияширо и Томи Котън) са запазили естествения шоколадов оттенък в корените с мека комбинация от медено руси тонове по дължините. Що се отнася до стила, Шерилин е заложила на меки вълни.

Следвайки неписаното правило през лятото да се залага на по-светли коси, а през зимата на топли нюанси, Кендал не е единствената звезда, която е освежила кичурите си този сезон. И Анджелина Джоли, и Дакота Джонсън, и Софи Търнър заложиха на тази тенденция.

Така че, защо не последвате примера на известните дами, и не освежите косата си за предстоящия сезон. Ние определено ще го направим!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA