Новото каре на Дженифър Анистън е модерната версия на Рейчъл

Актрисата дебютира с новата прическа на церемонията на наградите на Гилдията на актьорите.

Ася Иванова
Ася Иванова 27 февруари 2024

Фотография: Profimedia

Доста натоварен се оказва наградният сезон за Дженифър Анистън, но кога не е така? Иконата на Холивуд присъства на почти всички големи награди, благодарение на ролята й в хитовия сериал The Morning Show.

На последния червен килим на престижните награди на Гилдията на актьорите, който се проведе в Лос Анджелис в неделя, Джен отбеляза събитието като отряза косата си на каре. Тя се разходи с блестяща сребърна рокля с дълбоко деколте на Celine с пайети и висока цепка на крака. Въпреки целия блясък на визията й, ние се влюбихме в страхотната й нова прическа, стигаща точно над раменете й.

Дженифър Анистън

Начинът, по който е оформена новата й прическа, напомня на визията й като Рейчъл Грийн, но в един нов прочит. Косата на Анистън бе пригладена и права, а кичурите около лицето й бяха извити навътре. Това добави ефекта на рамкиране на лицето, както и допълнителен обем и движение на гривата.

Коафьорите на Анистън са се заиграли не само с дължината на косата й, но и с цвета. Той е няколко нюанса по-светъл, като се забелязват няколко акцента върху корените и предната част на гривата й.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA