Грим шедьовър

Лимитираната колекция Lancôme x Mert & Marcus After Dark се предлага ексклузивно в douglas.bg

Вече четвърт век артистичното дуо Mert & Marcus подписва едни от най-разпознаваемите имидж образци в съвременната модна индустрия. От 1994 г. до днес през творческите умове на Мерт Алас и Маркус Пигот са минали арт концепциите на най-влиятелните брандове и знаменитости в света. Рекламни кампании за гиганти като Christian Dior, Calvin Klein, Gucci, Miu Miu, Versace, Giorgio Armani, Yves Saint Laurent и Louis Vuitton. В портфолоиото им има повече от 200 корици на Vogue, а пред обективите им са заставали Пенелопе Круз, Кейт Мос, Мадона, Наоми Кембъл и Риана.

1

Дългогодишното им сътрудничество с Lancôme днес пренаписва правилата за красота с уникално партньорство в създаването на грим колекция от въздействащи цветове в комбинация с пристрастяващи текстури.

2

Мерт Алас и Маркус Пигот: "Ние на практика никога не сме проявявали интерес към красотата в оригиналната й форма. Това, което по някакъв начин ни е вълнувало през изминалите 26 години, е трансформирането и създаването на образи със светлина, грим и истории, това е което се опитваме да постигнем с тази колекция”

3

Колекцията The After Dark

… е стоп кадър на пленяваща трансформация, която спира дъха. Хипнотизиращ поглед и горящи устни, облечени в емблематичното L’Absolu Rouge на Lancôme, създават драматична визия и разкриват непредвидими обрати.

5

Трансформиращи течни сенки

Магичната матова към бляскава формула се стопява под топлината на клепачите и пръстите за 60 секунди, за да остави следите на ослепителна светлина.

4

Lancôme x Mert & Marcus After Dark e вече налична ексклузивно в douglas.bg

 

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA