Как да оформяте веждите си като професионалисти

Да, възможно е. Необходимо е да имате предвид тези експертни съвети, за да избягате от катастрофалните резултати!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 10 септември 2020

Красивите и естествено изглеждащи вежди продължават да бъдат сред най-горещите beauty тенденции. Отлично знаем, че не всеки притежава тези като на Луси Хейл (само погледнете снимката по-долу), затова идваме на помощ.

Преди да започнете да правите каквото и да било, важно е да си отговорите на въпроса "Достатъчно гъсти ли са веждите ми?". Дори истината да клони по-скоро в отрицателна посока, можете да масажирате веждите си за около 5 минути със зехтин или бадемово масло, за да стимулирате растежа им, без да се налага да чакате дълго. 

https://www.instagram.com/p/CEFUpJpjZgY/

Как да изберете правилната форма? Ако лицето ви е кръгло, потърсете такава, която следва права линия до върха на веждата и стойте далеч от заоблените варианти.

За квадратно лице помислете за извита форма на веждите. Ако имате овални черти, спрете се на вежди под ъгъл. Те трябва да са право нагоре и леко да се извиват на върха.

Ако сте решили да скубете веждите си вкъщи, инвестирайте във висококачествен чифт пинсети и прокарайте кубче лед през тях, за да намалите болката и евентуалното зачервяване. Бъдете внимателни!

85

Стигайки до попълването, имайте предвид, че цветът на веждите ви трябва да е много близък до тона на косата. Ако изберете цвят, който е с няколко тона по-тъмен, те просто ще изглеждат неестествено.

https://www.instagram.com/p/CDO9pp4sQ5A/

Можете да попълните веждите си с помощта на молив, прах за вежди или спирала. Моливът ви помага да постигнете по-естествен вид и да прикриете липсите. Използвайки прах за вежди, ще получите по-плътни такива, а спиралата е задължителна за тези от вас с непокорни вежди.

Ако искате формата им да изглежда по-добре дефинирана, опитайте да подчертаете кожата между веждата и клепача. За целта нанесете няколко капки коректор и добавете хайлайтър. Готови сте!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA