Съвършената грим визия изисква по-малко от 5 минути

Запазете следващите редове, особено за онези сутрини, в които се събуждате 45 минути след алармата си.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 19 ноември 2020

Едва ли някой разполага с всички грим тайни в ръкава си. Нормално е, но има няколко трика, които е добре да имате предвид в търсенето на съвършенството. Споделяме ги с вас!

ЧЕТКА? ОКЕЙ. НО ЗАЩО НЕ БЛЕНДЕР? Четките може да изглеждат красиво на нощното ви шкафче и да предлагат много гъвкавост, но когато нямате време, бързо ще разберете, че блендерът е чудесната алтернатива. 

ПОНЯКОГА ЕДНО ЦЯЛО Е ПО-ДОБРЕ ОТ ДВЕ ПОЛОВИНИ Нормално е да изпитате трудност при вземането на безпогрешно решение за грим визията си, така че потърсете комплекти, които съдържат всичко необходимо, вместо да залагате на отделни продукти. Бронзант, руж и хайлайтър в една палитра. Мечта, нали?

47

НАПРАВЕТЕ ГО ВЪВ ФОРМАТА НА 8 Ели Голдинг го изпява в една от песните си, но Figure 8 е и тайната на перфектния грим. След като нанесете своя фон дьо тен и матов бронз, вземете любимия си хайлайтър и минете около очите си по формата на осем за мигновен блестящ ефект.

Перфектният грим за пет минути изглежда така...

8

ЗАПОЧНЕТЕ С ФОН ДЬО ТЕН И КОРЕКТОР. Потупването при нанасянето им увеличава циркулацията около зоната на очите и помага за събуждането на кожата ви.

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ВЕЖДИТЕ. Дори да имате оскъдни вежди, малко количество гел ще създаде усещане за пълнота и ще ви накара да изглеждате различно.

ВНИМАВАЙТЕ СЪС СЕНКИТЕ. Блестящо шампанско, праскова или тъмно кремаво - всички нюанси, които ще предизвикат погледи, защото очите ви ще изглеждат будни.

ЧЕРВИЛО ЗА ФИНАЛ. ВИНАГИ! Не прекалено искрящо, невинаги матово и винаги в синхрон с настроението ви. Така няма как да сбъркате!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Фотография: unsplash.com. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA