Грим тенденцията на кафявите сенки през погледа на родните звезди

Секси и подходящи за всеки повод, кафявите сенки за хитът, който променя усещането ни за пролет...

Силвия Канин
Силвия Канин 24 март 2021

Свикнали сме да мислим за пролетния грим като експлозия от цветове и отблясъци. Тази пролет, точно като всичко свързано с нея, е нетипична и готова да преобърне представите ни не само за температурните амплитуди, но и за нюансите, с които избираме да се изразяваме чрез грима си. 

Вместо жълто, оранжево или синьо, родните знаменитости залагат на магията на кафявите сенки. Няколко от любимите жени, които следваме - Славена Вътова, Михаела Маринова и Николета Лозанова, ни служат за абсолютно вдъхновение. 

За да успеем да копираме техните визии възможно най-успешно сме ви подготвили няколко съвета и трика свързани с кафявите сенки.

Кой нюанс на кафявите сенки е най-добър за нашия цвят очи?

Сините очи си пасват най-добре с топли кафяви сенки с медни нюанси. Ако заложите на кафяво, в което се съдържа пурпурно, тогава сините ви очи ще изпъкват още повече.

Зелените очи привличат погледи със сенки в кафяво на базара на пурпурно.

Кафявите очи са в абсолютен синхрон с всички нюанси на кафявите сенки. 

На какви сенки да заложите... матови или блестящи?

Отговорът на този въпрос зависи от ситуацията. Ако искате лек дневен грим, който да подхожда на работната ви среда и срещите с приятели, то изберете матовите сенки. Ако искате да привлечете повече внимание заложете на бляскави сенки. Те приковават погледа, фокусирайки го върху формите на окото. Ако се притеснявате, че може да имате сенки в сгъвката на окото, не носете блестящи сенки през деня. 

Как да комбинирате кафявите сенки с другата част от гримовете си?

Забравете за твърде крещящите червила. Те са в тотален дисонанс с мекотата и естественото усещане, което оставят земните тонове и в частност кафявото. 

Старайте се да не прекалявате с контурирането. Така рискувате да прекалите с кафявите тонове и така да натежи визията ви. 

Използвайте продукти, които озаряват лицето. Хайлайт продуктите пасват прекрасно с кафявите сенки и внасят доза закачливост на излъчването.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA