3 beauty тенденции и smart аксесоарите, с които да ги подчертаете

Красивите моменти са още по-запомнящи се, когато са запечатани.

Димитрина Иванова
Димитрина Иванова 23 февруари 2022

Грим: Алина Манова; Фотография: Костадин Кръстев-Коко, който снима с Huawei P50 Pro

Грим: Елиза Попова; Фотография: Костадин Кръстев-Коко, който снима с Huawei P50 Pro

Грим: Георги Русев; Фотография: Костадин Кръстев-Коко, който снима с Huawei P50 Pro

Фотография: Костадин Кръстев-Коко, който снима с Huawei P50 Pro

Фотография: Личен архив

Фотография: Личен архив

Фотография: Личен архив

Фотография: Huawei P50 в действие

Фотография: Huawei P50 в действие

Фотография: Huawei P50 в действие

Фотография: Huawei P50 в действие

Фотография: Huawei P50 в действие

Не знам за вас, но аз покрай пандемията съвсем занемарих този специален и любим иначе ритуал, наречен гримиране. Обикновено, ако излизам, слагам само тониращ крем, тъй като е по-лек от фон дьо тена, а също толкова добре изравнява тена на лицето, малко спирала за подчертаване на миглите и балсам за меки и сочни устни. That’s it! Когато получих поканата на Huawei за техния специален уъркшоп #OpenForMoreBeauty, си казах: "Ето, вселената ти казва, че може би е време да излезеш от зоната си на комфорт и да си припомниш, че имаш страхотна палитра за очи, ярки червила и те не са само за украса у дома."

Затова с вълнение се отправих към студиото на Костадин Кръстев-Коко, с когото сме заснемали не една и две красиви корици и фотосесии, за да се потопя в света на красотата за един петъчен следобед време. А там ни очакваха три изящни момичета, които се оставиха в ръцете на топ гримьорите Елиза Попова, Алина Манова и Георги Русев, а целта – да ни покажат три различни beauty тенденции.

"Винаги се съобразявам с лицето на модела, преди да пристъпя към грима. После просто се забавлявам", сподели Алина. И това си пролича в нейния финален макиаж, в който използва малки мъниста в златни и сребърни отблясъци, за да оформи един интересен контур по лицето. Извън очератнията, точно какъвто трябва да бъде грима понякога. Все пак акцент бяха ярките устни в червено, които пък бяха в тон с елегантните слушалки Huawei FreeBuds Lipstick. Самите те напомнят на изискано червено червило, което веднага ги превръща в перфектния аксесоар за всяка жена. Тотален must have за пролетта! Могат да намерят своето запазено място и в най-малката чанта и са достатъчно вдъхновение да покрием устните си в червено. Абсолютната класика, която винаги е на мода и не ни трябва специално събитие, за да я приложим. Да си пуснем хубава музика през FreeBuds Lipstick също.

g

Бляскави детайли върху клепачите, плътни сочни устни и изящно подчертани скули пък ни представи Георги Русев. "Исках да изляза от моята зона на комфорт, затова се заиграх с кристали, които да придадат още повече блясък и търсеното от мен огънче в излъчването. Визията е чиста и същевременно въздействаща, като тази на самия P50 Pocket", сподели той. Георги издаде още, че неговият грим донякъде е повлиян от "Еуфория". Сериалът, който поразмърда бюти индустрията и сред драматичния му сценарий гримът, прическите и тоалетите на актрисите в него задават новите тенденции за поколението Z. Те са израз на смелост, дързост и свобода и съвсем спокойно можем да ги обявим за главен герой в "Еуфория". Също толкова еуфорично би се чувствала всяка жена, хващайки в ръка новия смартфон Huawei P50 Pocket. Точно като Ивет Лалова на корицата на февруарския ни брой. Истинско бижу в сребристи отблясъци с невероятен модерен и сгъваем дизайн и дисплей, който поддържа 1.07 милиарда цвята. С основната камера могат да се правят страхотни селфита, без дори да го отваряме, а самите снимки подчертават цветовете, текстурите и красотата на грима, особено бляскавия. Защото когато избираме телефона си, го правим не само по цвят, но и по качеството на фотографиите, които прави. А с Huawei P50 Pocket получаваме всичко!

67

В неговите изящни отблясъци нямаше как да не се открои и гримът на Елиза Попова, която ни показа как очната линия може да бъде ярка, цветна и открояваща се и да бъде единственият акцент върху лицето. Тя беше избрала така модерното розово, а върху единия клепач беше добавила брокат и малки звездички в същите нюанси. "Харесвам момичета, които са смели да експериментират с по-нестандартни неща. Смелите гримове са и част от най-новите тенденции", сподели Елиза и допълни, че това е грим, подходящ за всяко парти, който можем да си направим и сами. Грим, при който устните могат да останат напълно чисти, но който позволява дори и върху тях да поставим нещо наситено и ярко, отново в розовата гама. Защото както ни припомниха от Huawei, винаги трябва да бъдем #OpenForMoreBeauty.

r

На финала всеки един от моделите застана пред обектива на Костадин Кръстев –Коко, който използва единствено естествената светлина в студиото и Huawei P50 Pro, за да направи страхотните кадри, които ви споделяме днес. След като се насладихме на фотографиите му, направени отново с този смартфон, включени в специална изложба, видяхме как се случва магията на живо. Защото красивите моменти са още по-запомнящи се, когато са запечатани, нали.

89

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA