Новият брой на GRAZIA е ТУК!

Ивет Лалова-Колио се усмихва широко от корицата на февруарския ни брой. Не че нещо, ама е страхотен!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 февруари 2022

Искаме да кажем, че...

Първият брой на GRAZIA за тази година идва с нов дизайн. По-семпъл, по-стилен, по-ангажиращ с интересните истории, които имаме да ви разкажем. А те са много!

Само погледнете корицата и веднага ще усетите енергията на февруари. Честно казано, май няма друг начин, когато сме в компанията на талантливата, красива, силна, успешна и пълна с енергия Ивет Лалова-Колио. Освен широката ѝ усмивка, другият акцент е новият Huawei P50 Pocket. Елегантен отвън, мощен отвътре, като самата Ивет.

57

"Имиджът на спортиста се гради с резултати. Оттам нататък за мен е важно да бъда човек и да подкрепям тези, които тепърва тръгват по моя път", споделя тя в специалното си интервю за GRAZIA. В него говорим за любовта, за технологиите, за живота, за спорта, а и отговаряме на някои от въпросите, които ни изпратихте в Instagram. Другата интересна част от тях скоро ще видите във видео.

Иначе вътре ще ви разкажем историите на Биатрикс Потър, Оливия Колман, Стромае и Джулия Фокс. Ще ви срещнем с DARA, Божана Кацарова и Боги и Симо от БГ Радио. Ще отворим вратите на най-легендарната книжарница в Париж и ще ви представим жените в кеча.

57

По модните ни страници ще откриете моделите и трендовете на следващите месеци, в които вече се чувстваме влюбени. Същото важи и за beauty сектора, където ви очакват тайните на червеното червило и съветите ни за по-добър сън.

Завършваме с пътуване до Малдивите, но и с още други вълнуващи моменти, които събрахме на нашите 130 страници този месец. И както казва главният ни редактор в своя editor's note, ние в GRAZIA ви пожелаваме година, в която всичко да е положително, само тестовете за ковид – отрицателни!

Вече на пазара!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA