Ако сте достатъчно смели, запознайте се с Lash Clash

Току-що се оказахме стъпка по-близо до съвършения makeup look на съвършената Кая Гербер.

Тази спирала е за всички, които се осмеляват да бъдат различни. Автентични. За онези, които не позволяват някой или нещо да ги дефинира. За онези, които изразяват истинската си същност с увереност и любопитство.

Философията на YSL Beauty винаги се е движела в тази посока, такъв е и фокусът върху иновативната спирала Lash Clash.

ysl beauty

Експертно проектирана с формула за обем и патентована четка за екстремен обем, Lash Clash е предназначена за представителите на силното и смело поколение, което не се страхува да бъде различно. Под "различно", разбирайте с предизвикателен обем и свръхчерен overnoir couture финиш.

В комбинация с дръзкия дизайн, вдъхновен от висшата мода, този смел ход на YSL заменя емблематичния златен флакон с изцяло черни нюанси, а самата спирала осигурява безпрецедентен финален резултат, благодарение на иновативните активни съставки в текстурата, наситените черните пигменти и съставките против размазване.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ТОПЛОТО ВРЕМЕ VS. ГРИМА: ВСИЧКО, КОЕТО Е ДОБРЕ ДА ЗНАЕТЕ

Иновативната текстура, восък и масло във вода, комбинацията от филмобразуващи полимери и съставки, осигуряващи дълготрайност, позволяват плътната, но кремообразна текстура на Lash Clash незабавно да уплътни миглите, слой след слой. Само с пет докосвания тя добавя до 200 % обем (проучванията го доказват) и създава дръзко, силно впечатление. Обещанията за издръжливост достигат до 24 часа, без значение какво се случва в рамките на деня.

ysl beauty

Започнете с нанасяне от корена на миглата върху вътрешния ъгъл на окото. Използвайте четка, за да преминете през миглите в посока нагоре и навън.

Насочете миглите нагоре към корена и ги задръжте за кратко в позиция, преди да ги срешете нагоре, за да ги разделите и удължите.

Нанесете спирала върху миглите със зиг-заг движения от корените към върховете, за да нанесете формулата, надградете обема и разделете миглите.

Използвайте само върха на четката, за да нанесете върху отделните мигли по външния ъгъл на окото. Кой да знае, че перфектният look на Кая Гербер е бил толкова лесно постижим? Вече знаете.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA