Топлото време VS. грима: Всичко, което е добре да знаете

Има какво да направите, за да сте сигурни, че няма да се потите, течете и изглеждате като готови за маскарад.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 10 април 2022

Времето навън започва да напомня за лято, което означава, че е време да преосмислите не само гардероба, но и подхода си към грима. Ние ще се опитаме да помогнем.

Направете слънцезащитните продукти приоритет. Трябва да са такъв през цялата година, но най-вече през лятото. Когато сте на закрито и хладно пространство, може да нанасяте на всеки четири часа. Ако сте навън - 120 минути са времето за действие.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПРАВИЛАТА, КОИТО ГРИМЬОРИТЕ НА ЗВЕЗДИТЕ НАРУШАВАТ ЧЕСТО

57

Опростете грим визията си. Под лъчите на жаркото слънце, дори най-семплото решение може да изглежда като too much. Започнете със SPF фактор, продължете с хидратиращ крем, пудра за лице и не забравяйте коректор.

Не пропускайте матираните продукти. Устойчива на мазна и склонна към изпотяване кожа, формулата на матовите продукти е най-добрият приятел в летния сезон. 

Водоустойчивата спирала е задължителна. Знаете защо. И как. И кога. Просто потърсете своя фаворит.

Дръжте червилото в права линия. Така де, в тази на устните. Нужни са точно 30 секунди внимателно нанасяне, за да предотвратите всякакви разтапяния извън очертанията.

57

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПЕРФЕКТНИЯТ ГРИМ МОЖЕ ДА ИЗИСКВА ТОЧНО 3 МИНУТИ

Вземете си спрей против влага. Текстурата му прави точно това, което обещава. Успоредно с леките козметични продукти, получавате гаранция, че ще изглеждате страхотно и ще се чувствате така.

Пропуснете тежките аромати. Не се заблуждавайте и заложете на нещо леко. Не искате на никого да му се гади от близкия досег с вас, нали?

Фотография: unsplash.com.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA