Правила, които гримьорите на звездите нарушават често

Колко точно смелост носите в себе си, когато говорим за предизвикателни beauty решения?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 07 януари 2022

Търсите и следвате всевъзможни грим правила? Чудесно, не сте сами. Доста хора го правят. И може би точно там се крие липсващата тънка граница между "изглеждаш страхотно" и "изглеждаш НАИСТИНА страхотно". Осмелявате ли се да ги нарушите? Имате всички основания да го направите!

Първо нанасяйте грима за лицето. Не е задължително да го правите. Може да започнете първо с очите, а след това да се фокусирате върху лицето. Така ще избегнете излишното падане на сенки, спирали и моливи под очите и ще пропуснете възможността да обречете на провал безупречната грим визия.

1

Никога не носете едновременно руж и бронз. Ще изглеждате по-червени, отколкото ви се иска, а със сигурност това не е вашето решение. Малко цвят е напълно достатъчен, нямате нужда от друго.

След пудра, никога не залагайте на течна формула. Ако имате по-видими несъвършенства, това всъщност е единственият начин да ги прикриете. Ще осигурите на кожата си покритие и тенът ви няма да изглежда неравномерен. Сложете пудра и след това допълнителен течен фон дьо тен.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПОЛЕЗНИ ГРИМ СЪВЕТИ ЗА ДЪЖДОВНО ВРЕМЕ

4„

Основният фокус е само един. Повечето гримьори се страхуват да съчетаят смел нюанс червило с опушен грим, но ако заложите на вкус и не прекалено тежък характер, няма да сбъркате и ще изглеждате зашеметяващо. Особено с едноцветни нюанси.

Спиралата е само за горните мигли. Хей, знаем, че го правите, но се осмелете да отидете извън границата. Ако заложите на телесен нюанс сенки за очи, завършете с мека спирала (навсякъде), която ще оформи миглите ви по най-изящния възможен начин.

Фотография: pexels.com, Profimedia

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA