Полезните грим съвети за лятното дъждовно време

В никакъв случай не можем да позволим на летните бури да ви превърнат в главните действащи лица от "Жокера".

Лятото може да чука на вратата, но точно зад него чакат всички онези летни бури, които за по-малко от 15 минути превръщат топлото време в есен. Как да подходите към грима? 

Започнете така. В случай че искате гримът да удържи на времето, винаги започвайте с добър праймър. Той не само ще изглади несъвършенствата, но и е страхотна основа за нанасянето на фон дьо тен. Целите с един куршум два заека, ако откриете такъв със SPF фактор.

Полезните грим съвети за лятното дъждовно време

Не забравяйте фон дьо тена. Да, няма как да го направите, но е важно да откриете точния нюанс за вашето лице, така че дори капка дъжд да попадне върху него, няма да видите и усетите голямата разлика. 

57

Пробвайте кремообразните формули. Те са по-съвместими с влажното време и мокрите условия, а и се въплъщават доста по-лесно във вашата рутина. Важно е да откриете правилния продукт.

Относно очите... Не прекалявайте с цветовете и различните грим възможности. Придържайте се към нещо семпло и задължително търсете истински водоустойчиви продукти, а не такива, които примамват с цена, а после карат спиралата да изглежда като разлят по лицето ви катран.

Финалът е ясен. Фиксаторите с матиращ ефект удължават дълготрайността на грима и същевремено намаляват неприятния бляскав ефект на кожата.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Фотография: pexels.com. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA