Sun on my lips, Essence!

Летните предложения на бранда гарантират слънчева и ненатрапчива визия - идеална за плажа, но и за коктейлите след него.

Еssence LIP CARE бустер пилинг за устни е онзи продукт, заради който си заслужава да отправите въпроса "Купи ли си го?" към всяка ваша приятелка. Пилингът за устни се превърна в голям тренд и, честно казано, слава богу! Той почиства нежно устните от досадните малки парченца мъртва кожа и ги оставя гладки и меки. Прахът от лимонова кора помага за елиминирането на първия проблем, докато 10% лимоново масло осигуряват въпросните подхранване и хидратация. Уханието е бонус!

Гланцът за устни essence extreme shine volume е задължителен не само за лятото, но и за остатъка от годината. По всеки критерий ние му даваме 10 точки. Създава красиви мокри устни. Във формулата му няма силикон, микропластмасови частици и алкохол, който изсушава. Гамата даже се предлага три различни варианта – максимален обем, екстремен ефект на подобряване и вечният блясък. Капачките на гланцовете са направени от 94% рециклирана пластмаса, което спестява приблизително 31 тона нова пластмаса годишно.

Изключително хидратиращи, топящи се като масло и суперплодови, Colorful essence JUICY BOMB блестящи гланцове за устни нямат онова досадно лепкаво усещане, което така избягваме през лятото. Могат да се нанасят самостоятелно, защото са достатъчно ярки. И със сигурност не се разтичат.

Essence HEART CORE плодовият балсам за устни идва с игрива визия – в средата има форма на сърце, която го прави идеален за подарък. Всъщност това е 10% масло от сладък бадем, осигуряващ интензивната грижа на устните. Цветът около него е плодовата текстура, придаваща лятно ухание и свеж цвят.

За дамите, които обичат естествени и сочни устни, за онези, които гледат безброй такива снимки в Instagram… Това е виновникът! Essence CRANBERRY МАСЛО ЗА УСТНИ, чиято формула реагира на вашата естествена, индивидуална pH стойност на устните и подсилва собствения ви цвят. Хидратацията се дължи на маслото от червена боровинка и витамин Е, а завършекът е супер glossy ефект заради леката гелообразната текстура, плъзгаща се по устните без лепкаво усещане.

Essence

Имате ли любим грим продукт? За мен това е гланцът! Колкото и да сте изморени, веднага придава доза свежест на лицето. Ако е цветен, може да се използва за руменина на скулите, дори и като сенки за очи. Особено при положение, че мокрият ефект е на мода.

Продуктът за устни всъщност винаги е бил основна опора на грима във всяка козметична чанта. Нанасяте ярко червило и voilà – изглеждате добре. След зимните натурални нюанси и любимите матови червила, лятото е сезонът, в който обичаме естествените текстури като гланцовете и балсамите. Още повече тези, които хидратират и омекотяват устните, правят ги пухкави и носят ухание на ваканция.

Истината обаче е, че през любимото време от годината не ни трябва нещо повече от лек шоколадов загар, малко спирала и вкусни устни, ухаещи на червени боровинки, лимони, дини, ягоди и всеки друг любим плод. Откриваме ги в лятната гама от балсами и глосове на Essence, която обещава слънчева и ненатрапчива визия, идеална за плажа и за коктейлите след него.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA