Вярвате или не, дълготрайното червило е реалност

Екипът на Bell HYPOAllergenic представя тинт за устни, способен да издържи сериозен брой вечерни коктейли.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 22 септември 2022

Изразът "дълготраен грим за устни" може да звучи като оксиморон, но със сигурност не е такъв, когато говорим за новия тинт на Bell HYPOAllergenic. 

И без да звучим ни най-малко изненадани, бързаме да споделим, че марката, известна с изчистените си съставки, подходящи за много чувствителна и склонна към алергия кожа, представя поредната иновация.

цжфгбхнйм

Леката и кремообразна консистенция на тинта се запазва часове наред и осигурява наситен цвят. Съдържа хидратиращ екстракт от диня, който се грижи за устните, без да създава онзи неприятен лепкав слой, от който бягаме, когато ветровитото време стане факт.

Формулата оптично изглажда устните, за да изглеждат по-пухкави и обемни, а Bell HYPOAllergenic отново застават зад разбирането, че качеството е равно на дълготрайност.

Продуктът, разбира се, е веган. Той е в съответствие с концепцията на бранда за Clean Beauty и го доказват 92% от съставките с напълно натурален произход.

fghj

Фотография: Pexels.com

Предлагаме да не губим повече време в приказки, а просто да го добавим в чантата за следващия коктейл. Гарантираме, че не оставя следи по чашата и няма да стане ясно колко точно вино сте изпили.

Другият плюс, който екипът ни намери е, че можем да насищаме плътността на цвета до желаната степен. Така имаме свежи устни в лек цвят през целия ден в офиса, а няколко часа по-късно просто усилваме контраста за предстоящата вечер.

цжбнм

Феновете на Bell HYPOAllergenic знаят, че продуктите са подходящи за всеки тип кожа, но преди всичко - че отговарят на нуждите на чувствителната кожа, предлагайки подходяща индивидуална грижа.

Дерматологичните тестове показват позитивна реакция от страна на хората с чувствителна и атопична кожа, защото са без аромати, съдържат витамини, натурални восъци и растителни масла.

Продуктите на Bell HYPOAllergenic може да откриете в избрани магазини dm в София и Варна, както и онлайн на taotastore.com.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA